Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 35
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...

Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...

30000 км в 4 місяці?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    він, місяці вони, щось більше? 4, які там працюють, з машиною, приходить і йде постійно з Риму в Ареццо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Я особисто бачив зламати 2 турбін на двох Panda 70 mjet нові, протягом шести місяців.
    Старі машини ДУЖЕ погано від водіїв, але які не були risuciti зламати інших моделей автомобілів, від Audi до Dobl?.
    Для безпеки я уникаю, тому stressarle занадто, добровільно.
    Додам також, що на машинах з cos? багато км я не роблю ні одна з карт за вибором :
    - якщо ? один я поясню, чому?
    - якщо ? клієнт (так сказати, я не працюю в цьому) я кажу йому " ні " і просто.
    Першою проблемою в іншому випадку, якщо вони будуть, звичайно, зі мною, хоча, звичайно, на 99% не було б зміни, але на "vetust?" автомобіля....
    Якщо хтось має думки про карті розміщена...дякую ! Я бачив адреси rail зазначені карти, здається, тих, (навіть, якщо "місцями" у порівнянні зі звичайним масштабу, якщо не я граю погано, номери, здається, до високих оборотів), і я думав, що їх дріт, 2-3% максимум. C'? також є обмежувач ? На перший погляд я не бачу, звичайно, пу? бути одне значення, а не класична "лінія" та інші ECU.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    хлопці, але де ? прихований цей обмежувач? Багато говорять,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...

Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...

привіт, для мене гра не варта свічок на цих авто я залишаю оригінальний турбо, не доторкаючись до неї meccanicamene......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Ні один погляд на КАРТУ.? На виступі rail та турбонаддув сказали, але дуже пі? я на casolio і кілька кривих ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
    Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
    Дякую, а !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
    Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
    Дякую, а !
    Проблема ? для цих ecu не працює, як і раніше damos, хтось тримає його близько, і без того, я також зводиться до дій, в основному, на час вприскування... створюючи карту "працює" і не "гарний", тому не хочеться давати поради.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
    але це значення ви отримали всі в 70cv? чому? було б дуже цікаво, які карти ви зачепили?

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •