Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25
    НОВАЧОК L'avatar di giaxi
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53

Проблема в блоці керування EDC Man

Будучи новачком і зараз не може зрозуміти:confuse d: якщо ви можете відремонтувати edc, що пр каже, що не спілкується більше? і від багатьох помилок.
    Мої сумніви ? якщо програмне забезпечення материнської ? можете клонувати його, інший блок управління?
    Ви можете мені допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Що EDC збирає автомобіль ?

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Bosch edc
    Практично це двигун man tga 460 євро 3
    номер ебу ? 0281001761 2004 року
    Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які з допомогою їх обладнання
    і я практично вантажівка ще з тиждень і

Джандоменіко

Красивий ? що conce сказав мені, що якщо мій edc має eeprom хороше і можу їсти її в edc знайдено, що ? старше мого, але такого ж двигун повинен працювати
    Ось у цей момент, будучи новачком, я не можу зрозуміти, якщо він з hardwere конкретного (Півник або інші), ви можете керувати має скопіювати називається eeprom
    спасибі, що поцікавилися

Джандоменіко
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-06-2013 до 09:56

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Додаю фото блок керування EDC Bosch встановлений ....oppss розібрали від MAN.

блок управління man.jpg
    conn.centr.man.jpg який тип ??

Citazione Спочатку Написав giaxi Visualizza Messaggio
    Bosch edc
    Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які з допомогою їх обладнання
    і я практично вантажівка ще з тиждень

Джандоменіко
    Перечитую: - Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які старше моєї допомогою їх обладнання
    і я практично вантажівка ще з тиждень і

Джандоменіко
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-06-2013 до 09:58

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    21
    я не prepareto для man я знаю краще, ніж mercedes . якщо і в той час як старий mercedes sk ecu містить 2 eprom для системи уприскування і друге, якщо в насос з регулятором anticpo в електронному вигляді . у eprom на гніздо . до вже намагався aprirla. ps я не можу бачити, вкладень не або повідомлення, в обід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    блоки, використовувані, що ви знайшли, має той же номер bosch?? 0281001761?? якщо він має той же номер, bosch, може отпаять його або eeprom ебу оригінальний вантажівка, взяти e2prom і risaldarla ж на знайдене і йти... але якщо коди відрізняються, то що ? інший.....

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Citazione Спочатку Написав stefano261168 Visualizza Messaggio
    я не prepareto для man я знаю краще, ніж mercedes . якщо і в той час як старий mercedes sk ecu містить 2 eprom для системи уприскування і друге, якщо в насос з регулятором anticpo в електронному вигляді . у eprom на гніздо . до вже намагався aprirla. ps я не можу бачити, вкладень не або повідомлення, в обід
    Відкривши блок, я повинен сказати, що внутрішньо ? дуже акуратно, відсутні сліди проникнення води, як правило, немає або знаки несправні компоненти.
    У технології мікро-sd, і всі компоненти припаяні.

Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    блоки, використовувані, що ви знайшли, має той же номер bosch?? 0281001761?? якщо він має той же номер, bosch, може отпаять його або eeprom ебу оригінальний вантажівка, взяти e2prom і risaldarla ж на знайдене і йти... але якщо коди відрізняються, то що ? інший.....
    Я знайшов один руїнах або продавець товару, що не відновлений блок управління, який був встановлений на той же тип двигуна, але з номером старше мого, і тому я думаю сумісні, але мітка не читається, але, враховуючи внутрішній контур не в змозі зробити обмін ne для eeprom зварена, але не тому, що вони не в змозі виявити.
    Спасибі, що поцікавилися
    Джандоменіко
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-06-2013 до 09:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ви не можете дивитися внутрішні розбіжності.... якщо не читати номер hw на етикетці, просто читати файл ебу, і ми піднімаємося в номер hw....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Додаю фото блок керування EDC Bosch встановлений ....oppss розібрали від MAN.

блок управління man.jpg
    conn.centr.man.jpg який тип ??

я думаю, що це ms 6.1

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Асколі-Пічено
    Et
    62
    Повідомлення
    53
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    я думаю, що це ms 6.1
    Те, що я бачив в інтернеті, я також думаю, я, що-небудь, але, 6.1,
    Ми можемо читати, щоб зробити клон, я ще одну вантажівку ефективно, що він же Ебу. З чим? Який пристрій для читання і запису ебу?

Те, що я бачив в інтернеті, я також думаю, я, що-небудь, але, 6.1,
    Ми можемо читати, щоб зробити клон, я ще одну вантажівку ефективно, що він же Ебу. З чим? Який пристрій для читання і запису ебу?
    підтвердивши, що ? є Bosch ms 6.1, як від пошуку, який додаю

тип centr.jpg
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-06-2013 12:36

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •