Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52

Проблема вильоту BMW x3 2.0 150cv

І це майже тиждень, що я сходжу з розуму в порівнянні з BMW мого друга, тепер я не знаю, pi? на що думати...
    Я вам розповім, без тривати довго, чи що ? успіх.
    Трагедія починається, коли мій друг ? звернулися до нібито тренер для far sfappare і перепризначити машина. &Quot;професіонал", після половини дня він повернув машину, сказавши, що не ? зміг прочитати ECU для якоїсь "дивно" проблема зв'язку на роз'єм obd. На наступний ранок мій друг взяв машину, щоб поїхати на роботу, а ? був пішки(машина не їздила). Після декількох спроб, може зробити її і двері в bmw, щоб зрозуміти, що сталося.
    Через два дні приходить постанова від BMW "ECU замінити", вартість операції 1200, - євро (екю) + 100 + програмування mont...і т. д. разом 1600+пдв.
    Відступ до машини, я намагався зробити діагностику (з autocom) в пошуках якоїсь несправність, але не виходить нічого, тільки те, що вони стрибають вигляд, коли не йде на мотоциклі індикатор температури води максимум на червоній зоні, а індикатор 4x4, яка оповита блимає і інших, залишається фіксованою.
    Зрештою, включивши і вимкнувши картину кілька разів, ви можете поставити його на мотоцикл.

Припускав, що проблема була в ебу, я почав шукати в тому ж інтернеті з 150 євро, я знайшов з допомогою того ж HW, але SW-різному.
    Озброєний K-tag, діма і schedino я зробив читання і сюрприз мені помилку Chksum "не Вдається витягти flash", я не втрачаю настрою і я намагаюся з bdm100 і я можу читати все ecu і переписати все по новій. я монтую все, але машина у мене завжди та ж помилка. Зараз в differnza у лох стрілка температури не виходить-й? максимум, а індикатор 4х4 не загоряється більше? і частина точно після 20 спроб запалювання.

в додатку я помістив читання в bdm ecu з номерами ecu.

я прошу вас про допомогу на форумі, що ви знаєте, безсумнівно, pi? мене
    дякую

Bosch 0281011564
    EDC16.A0
    1037361894
    1037377371
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-06-2013 до 09:52

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Ви повинні почати,градусів

побачити, якщо ? можете знайти sw ori ecu старий і порівнювати.
    побачити, якщо sw ecu роз'єм під знос ? оновлення і перевірити, що зміниться...

зробили ми? і переконайтеся, що проблема не ? ебу навіть, що в руїнах, і якщо взяти ще погано, переконайтеся в тому, що може вплинути роблячи діагностики,активної
    від кодування ключі, відмінний стан двигуна, а саме форсунки, насос, HP і т. д....
    прийшли дроти...

на жаль, ви не s? минуле цього автомобіля і те, що ми поєднали... я думаю...

? одну кішечку, горішків...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    дякую за відповідь alfajtd
    Я відповідаю, градусів...
    Машина до втручання "кухар", ніколи не виникало ніяких проблем ,за винятком dpf, все пройшло добре, тільки 90 000 км.
    Екю, прийняте руїнах (як сказано вище )він же hw, а sw-різному, блукаючи навколо здається, що важливо як hw для pi? продавець ? готовий cambiarmela або ridarmi стільки грошей ? впевнений, успішної роботи.
    Я шукав форум для читання на bdm ебу, щоб порівняти її з тим, що я зробив, але не пощастило . Якщо якийсь користувач форуму або адмін можуть мене підняти, принаймні, в цьому ніяких сумнівів, я міг би пройти далі.
    Сьогодні я вилікував кабель ча, сумісні з відносно sw (я до сих пір не розумію, як це працює)я зробив діагноз, але тільки ті помилки, які з'являються, являються відносяться до лампочки ... і причина accenzioni.
    Що зробив, типу, залишається загадкою.

я намагаюся зробити перевірку, що я вам запропонував, і якщо у когось є пропозиції про те, як сформулювати проблему, я всі вуха.

Насправді ? гарний кіт, потрібно зняти шкіру....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Я цей файл я ще повинен дивитися на ваш, але цифри збігаються.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-06-2013 до 09:54

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    Я цей файл я ще повинен дивитися на ваш, але цифри збігаються.

файл видалено, тому що як регулювання файли орі йдуть в банк даних і вставити посилання на обговорення, спасибі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Коли не заводиться, тиск в магістралі високого тиску, як приїдете?... Я ? довелося кілька разів на bmw, який затримує у partitre, або краще сказати, не тільки з-за форсунок вирушили в цю країну. Аномалія виникає за один день.

Інша справа...Controllerei добре, якщо система іммобілайзера отримує код від ключа, і якщо відкриває ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    я зробив це не подумавши вибачитися.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    я зробив це не подумавши вибачитися.
    вибачте, але ви завжди можете це виправити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    файл, який я відправив ? також gi? є у банку даних.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    добрий вечір

Сьогодні я зробив кілька тестів або краще, я привів машину в майстерню, і що він діагноз бош, з ecu первинний діагноз, каже, що є проблеми спілкування, і не бачити нічого, num SW і Hw ecu. З ecu було в руїнах (з вмістом ecu маршруту)змушує мене увійти в меню доступні, і я, як єдина помилка "ecu заблокований в очікуванні код доступу"
    На вашу думку, може бути проблема вирівнювання різних блоків управління?

Chicco, дякую, що переглянули і файли від мене розміщені, отже, я роблю висновок, що вони є допустимими і не корумпованих мені підтвердження

спасибі всім

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •