І це майже тиждень, що я сходжу з розуму в порівнянні з BMW мого друга, тепер я не знаю, pi? на що думати...
Я вам розповім, без тривати довго, чи що ? успіх.
Трагедія починається, коли мій друг ? звернулися до нібито тренер для far sfappare і перепризначити машина. &Quot;професіонал", після половини дня він повернув машину, сказавши, що не ? зміг прочитати ECU для якоїсь "дивно" проблема зв'язку на роз'єм obd. На наступний ранок мій друг взяв машину, щоб поїхати на роботу, а ? був пішки(машина не їздила). Після декількох спроб, може зробити її і двері в bmw, щоб зрозуміти, що сталося.
Через два дні приходить постанова від BMW "ECU замінити", вартість операції 1200, - євро (екю) + 100 + програмування mont...і т. д. разом 1600+пдв.
Відступ до машини, я намагався зробити діагностику (з autocom) в пошуках якоїсь несправність, але не виходить нічого, тільки те, що вони стрибають вигляд, коли не йде на мотоциклі індикатор температури води максимум на червоній зоні, а індикатор 4x4, яка оповита блимає і інших, залишається фіксованою.
Зрештою, включивши і вимкнувши картину кілька разів, ви можете поставити його на мотоцикл.
Припускав, що проблема була в ебу, я почав шукати в тому ж інтернеті з 150 євро, я знайшов з допомогою того ж HW, але SW-різному.
Озброєний K-tag, діма і schedino я зробив читання і сюрприз мені помилку Chksum "не Вдається витягти flash", я не втрачаю настрою і я намагаюся з bdm100 і я можу читати все ecu і переписати все по новій. я монтую все, але машина у мене завжди та ж помилка. Зараз в differnza у лох стрілка температури не виходить-й? максимум, а індикатор 4х4 не загоряється більше? і частина точно після 20 спроб запалювання.
в додатку я помістив читання в bdm ecu з номерами ecu.
я прошу вас про допомогу на форумі, що ви знаєте, безсумнівно, pi? мене
дякую
Bosch 0281011564
EDC16.A0
1037361894
1037377371