Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    якщо вас ознайомитися з галло 1260 прочитав тільки таблиці, 64 кб,повне читання і 448kb,найкраще пояснює проблему і заблокований, чи що??
    я читав тільки таблиці (64kb) я ecm titanium і не може знайти драйвер
    ? карта змінена, і я хотів би вивчити його

тоді я поставлю оригінальний файл замість n?6 і мій на відредаговано за перехід, але помилка контрольної суми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    це ? файл
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-06-2013 22:26

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    і нормально, що не знаходить нічого tita файл не повний,якщо ви хочете порівняти його з вашим, ви повинні знайти ori завжди 64kb і подивіться, які mod 2d,півень, потрібно зробити повне читання від 448kb, і візьми те, банку даних і зробіть порівняння з вашим,повинні бути однакового розміру файли!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    і нормально, що не знаходить нічого tita файл не повний,якщо ви хочете порівняти його з вашим, ви повинні знайти ori завжди 64kb і подивіться, які mod 2d,півень, потрібно зробити повне читання від 448kb, і візьми те, банку даних і зробіть порівняння з вашим,повинні бути однакового розміру файли!!
    не вийшло xk говорив, що ми хотіли-й? півгодини, і-вільний

спасибі я армо інтернет терпіння, то

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    дратують мене всі повідомлення, впевнений, що проблема ? мій, але що таке форум вчитися або щось інше
    чи потрібно у момент, коли ви не знаєте чого?!і якщо вам не пояснює, чи тримає, якщо bannate......

однак файл ? пошкоджений, чому? я був неправий, я, читаючи його з коня (я думаю, що не дуже добре для цього ебу)
    вислухайте мене,мені здається, що я завжди доступний і не здається мені зробити wiseguy ні з ким, але якщо номери співпадають, але не вистачає тільки початкові 5, тому що візьми не так добре, те, що я написав спочатку?
    і не тільки,я irrito я, коли ви робите втрачати час, тому що мені потрібно було postassi файл ліжко, і перший відповідь була б, що ваш файл пошкоджений або ви казали, що були тільки таблиці, і ми не хотіли, 3 сторінки,comunqueti я кажу, що якщо у вас ліжко з півень ти прочитав тільки таблиці, що титан не визнає, але тим не менш, карти в 2d,добрий вечір, і наступного разу добре пояснює все спочатку і, може бути, не потрібно спорів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    для обчислення ck потрібно побачити, якщо півень робить це автоматично, якщо він це робить не це привід для занепокоєння,для того щоб вирівняти два файлу, тобто те, що 448kb і то, ваш 64kb просто покладіть файл з 448kb за адресою 06479e і файл з 64 кбайт за адресою 00479e-ви прекрасно бачите, що й було зроблено у вашому файлі.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви замість вашого файлу 64kb відновлений в оригінал, тому ви можете побачити в 2d зміни, які були зроблені на вашому файлі ліжко з машини,подивитися кожен, з тим, щоб вчені щось добре роблять,хороша робота.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ви замість вашого файлу 64kb відновлений в оригінал, тому ви можете побачити в 2d зміни, які були зроблені на вашому файлі ліжко з машини,подивитися кожен, з тим, щоб вчені щось добре роблять,хороша робота.
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    1

p351

здравствуйте, я новий на форумі..всім привіт! а я файл золота qsta автомобілі, наприклад? мій автомобіль? це не робить мене завантажити ne завантажити файл? як мені це зробити?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав eprom91 Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я новий на форумі..всім привіт! а я файл золота qsta автомобілі, наприклад? мій автомобіль? це не робить мене завантажити ne завантажити файл? як мені це зробити?
    привіт,бачив, що ви новий на форумі я закликаю тебе читати правила та подати на відповідній розділ,то, якщо твою обговорення чи знаєте ви, що файл вже існує в нашій базі даних, де є оригінальні файли, розміщені марки і моделі з більш info отже, навіть якщо б не було цього файлу не було снд? тут, але в базі даних, і тут просто вставити посилання,крім того, щоб прикріпити файл потрібно стиснути rar,гарне продовження.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •