Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    треба почекати пару годин, щоб побачити, втрати з уф
    можливо, я погано пояснив..

3 зарядів.. вони були з tacciante... (2 попередніх постів в нормі).. так було майже місяць.. що я з трасуючими..
    механік мене "sbolognato", сказавши, що світильник, який випромінював звук..(коли викупив втрати) був зіпсований... і він з цією винограду.. було не так багато досвідчених..
    факт залишається фактом.. що гало.. було.. так що.. було саме від них втрачала... і я думаю.., що на 500.. що гало.. як pedita..
    він тиждень роботи.. і я залишив втратити.. на наступному тижні.. vedro' знайти запасні підривник (я його знайшов) і sostituiro шланг.. (бо я точно переконаний, так і їх втрати..))) а якщо... так, що заряд... маяк, а також додати трасуючими.. (мені сказали, що добре, якщо залишається в завод пошкодження не робить.. тому що і вид масла)

роботи відклали до наступного тижня..!!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-06-2013 до 13:16

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ні, я мав на увазі, що, щоб побачити мікро-втрати, вам доведеться чекати кілька годин, а працювати завод мені ? траплялося кілька разів, що відразу не подивитися
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ні, я мав на увазі, що, щоб побачити мікро-втрати, вам доведеться чекати кілька годин, а працювати завод мені ? траплялося кілька разів, що відразу не подивитися
    Ок, тут ми. І ви ще додам запитання, якщо ви знаєте, скажіть мені спасибі : я в минулому році я зробив поповнення рахунку з трасуючими але завод ви ? скачав повільно. Тепер після року ? до нулю. По вас видно щось з УФ лампою або треба перезавантажити і після riverificare ?
    Спасибі !

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •