Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    щоб зробити copy-paste ecm йде нормально і немає нічого складного,потрібно тільки знати це зробити, я вважаю, що, безумовно, більш складний, зробити це з winols.
    Так, але з ecm потрібно зробити, щоб змусити в 2D, в той час як в WinOLS визначивши, що карти, ви можете зробити це в табличній

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Так, але з ecm потрібно зробити, щоб змусити в 2D, в той час як в WinOLS визначивши, що карти, ви можете зробити це в табличній
    так, але якщо для початківців, так і вже важко зробити з ecm уявіть собі, з winols.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    так, але якщо для початківців, так і вже важко зробити з ecm уявіть собі, з winols.
    правильно,з ecm,2001 р., що титан,після вибору області від копіювання правою кнопкою миші,у правому верхньому куті є 2 кнопки програмне забезпечення,щоб скопіювати дані, а інший збільшується.
    після натискання копіювати кроком,бастер? встаньте на місце, яке ви хочете збільшити і натисніть ctrl+v,і гра ? зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    В ecm titanium c'? також значок з М нагороди вибір з кроком, який ви хочете і збережіть файл кроком, потім ви можете додати їх окремо, в іншому карту завжди з допомогою клавіші M виберіть файл кроком, збережений раніше, і прикладіть.

господи вибачте мене за значок ? що з літери I поруч із колонкою зберегти eeprom змінити, М я неправильно писати
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 22:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Я і 6.3 навантаження перед карту, наприклад, мод, який я хочу скопіювати кроком. На другий таблиці l ori, в яку необхідно скопіювати з кроком ( звичайно, різні криві повинні збігатися), то evidenzio з покажчиками частини, я хочу, щоб скопіювати натискаю вставити з золота, і я вважаю кроком красивих і скопійовані

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Хлопці, але якщо у мене є файл mod в marelli, і я хочу внести одні і ті ж mod іншому marelli ж резюме і та ж машина, тільки що hw і sw різні, як я це роблю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Залежить... Якщо відповідають постав мод замість орі і орі там, де я повинен скопіювати замість mod виберіть карту, які вас цікавлять, і натисніть копія орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Якщо у них є кілька hw і sw, я не думаю, що в відповідно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Якщо у них є кілька hw і sw, я не думаю, що в відповідно.
    Насправді не збігаються, то, я запитав

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Насправді не збігаються, то, я запитав
    Якщо КРИВІ збігаються, ви завжди можете скопіювати з кроком com вже сказав вище, по-різному.
    Якщо вони відрізняються, я пропоную вам скопіювати ЛОГІКИ приросту на карті "чемпіон" у цій destinaria, не копіювати з кроком прямо.
    Сподіваюся, я пояснив...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •