правильно,з ecm,2001 р., що титан,після вибору області від копіювання правою кнопкою миші,у правому верхньому куті є 2 кнопки програмне забезпечення,щоб скопіювати дані, а інший збільшується.
після натискання копіювати кроком,бастер? встаньте на місце, яке ви хочете збільшити і натисніть ctrl+v,і гра ? зробив
В ecm titanium c'? також значок з М нагороди вибір з кроком, який ви хочете і збережіть файл кроком, потім ви можете додати їх окремо, в іншому карту завжди з допомогою клавіші M виберіть файл кроком, збережений раніше, і прикладіть.
господи вибачте мене за значок ? що з літери I поруч із колонкою зберегти eeprom змінити, М я неправильно писати![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 22:40
Я і 6.3 навантаження перед карту, наприклад, мод, який я хочу скопіювати кроком. На другий таблиці l ori, в яку необхідно скопіювати з кроком ( звичайно, різні криві повинні збігатися), то evidenzio з покажчиками частини, я хочу, щоб скопіювати натискаю вставити з золота, і я вважаю кроком красивих і скопійовані
Хлопці, але якщо у мене є файл mod в marelli, і я хочу внести одні і ті ж mod іншому marelli ж резюме і та ж машина, тільки що hw і sw різні, як я це роблю?
Залежить... Якщо відповідають постав мод замість орі і орі там, де я повинен скопіювати замість mod виберіть карту, які вас цікавлять, і натисніть копія орі
Якщо у них є кілька hw і sw, я не думаю, що в відповідно.