так, деякі продавали з позначкою "затверджувана євро-5", але я думаю, ніхто не зробив цього.
так, деякі продавали з позначкою "затверджувана євро-5", але я думаю, ніхто не зробив цього.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
В теорії все ЄВРО-5 авто, ЗАТВЕРДЖЕНИХ після 1 вересня 2009 року і ПРОДАНИХ після 1 січня 2011 року.
Мені не результати, що ФІАТ (як відомо, для того, щоб нічого не далекоглядним...) в 2007 році він вже? автомобілі ЄВРО-5.
Можливо, я помиляюся, готовий змінити свою думку в разі !
Я пам'ятаю, скарг на "Авто" людей, що він купив цей "загубленого смартфона" і хотіла допуску €5, але що ? було це зменшить наполовину... зрештою €5 ? нато, можливо, і просто в будинку, fiat...
Моя 159 2.0 ? був куплений в лютому '10, і ? €5... Перш ніж купити її, мені здається, що я відчув в жовтні і були перші версії.
Fiat euro5 тільки 1.6 і 2.0, на 1.9 вони все євро-4, так і вірно, що 159 були видалені 1.9 150 л. с., так? не затверджувана euro5
На 1.6 і 2.0 євро-5 ready означає, що автомобіль повинен бути куплений з dpf (у випадку з 1.6 105л. з, чому? інші серії) і тоді, коли законодавство дозволять, я міг би бути riomologata euro5. Потрібно оновити програмне забезпечення ебу і переробити іспитів в даі.
Quattroruote опублікував статтю bravo 1.6 120 купити euro4 і перетворюється euro5.. Очевидно, що змінити ? за додаткову плату, для? збільшує значення використовується..
Хлопці, я перевірив і насправді авто не збирає DPF...старий власник ? був розумний, і він уникав кидати 600 € :-)