Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: прямі почати

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Болонья
    Повідомлення
    7

прямі почати

привіт, я знаю, що, можливо, пу? здатися, що я не використав кнопку "пошук", але не ? правда
    я хотів інформації-пі? ясно:
    1 з чого почати ? краще 2d або табличний?
    2 як ви знаєте, адрес, карт, приклад edc12c?
    3 c'? керівництво на кожен екю, щоб знати адреси?

вибачте, але у мене величезна плутанина!!
    Opel astra h 1.7 101 л. с. Cosmo
    Airbox змінено, egr засмітитися і виключається.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    quarda! я в якості ради можу сказати, це:

http://www.professionalchiptuning.ne...o-Files-Online

багато вимагали курси і залишилися дуже задоволені оброблені особисто від наших адміністраторів топ, який знаходиться навколо, я можу вам сказати, що ви знайшли рішення
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав bladezz Visualizza Messaggio
    привіт, я знаю, що, можливо, пу? здатися, що я не використав кнопку "пошук", але не ? правда
    я хотів інформації-пі? ясно:
    1 з чого почати ? краще 2d або табличний?
    2 як ви знаєте, адрес, карт, приклад edc12c?
    3 c'? керівництво на кожен екю, щоб знати адреси?

вибачте, але у мене величезна плутанина!!
    Ми хочемо, перш за все час і ТЕРПІННЯ. Час, щоб спробувати прочитати все, що можете, терпіння, щоб спробувати міркувати і намагатися речі.
    Тоді, очевидно, якщо ? також можете пройти курси та відповідні інструменти, все заробив навіть, чому? інформацію, яку ви "вільні" майже завжди є неповними і уривчастими (скажімо, тих, хто дійсно знає стан речей ? завжди хоче робити їх загальнодоступними, за очевидним і зрозумілим причинам)
    Додам також епр почати мати машину своєї "легко", на якій почати робити експерименти, прямі, без ризику мати друзів, які переслідують тебе з ЕБУ заблокований, і молоток в руки....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    з мого досвіду після безсонних ночей, щоб зрозуміти ecu і mod. я покладався на форумі, звичайно, і devodire, що я рік з урахуванням бази для роботи і зрозуміти, тому хто хоче потрапити в цей світ повинен зрозуміти, що ви повинні довірити людям, експерт в області.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    ІМХО все ще залежить від того, чи ви хочете його зробити, ДЛЯ РОБОТИ або для хобі-пристрасть-пулька/імпровізувати.
    У першому випадку необхідні професійні інструменти, і відповідні курси навчання, пов'язані з цим витрати.
    Для інших цілей, вибір досить багато, ця можливість? пропозиція на форумі, не знаю, але пу? бути оригінал, безумовно, діє.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    ви іонів робите це для роботи, або пристрасті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    ви іонів робите це для роботи, або пристрасті?
    Якщо читати мої питання і робіт зрозумієте відразу: для ЧИСТОЇ пристрасті !
    Я почав років тому з моєї машини (не може знайти нікого, хто здатний його зіставлення ДОБРЕ, навіть в форумах або підготовчі "серйозні" теоретичні результати, сумніви і посередніх), і я почав вчитися (я не кажу, з достовірних результатів...) і робити експерименти. Іноді я ставлю якоїсь машини друзів на ЕКЮ, які я знаю, часто просять допомоги на форумах як тут. Результати завжди є дійсними, безумовно, не найоптимальніші, як у якійсь atro-професіонал, але, беручи до уваги, що на дизель поля ДУЖЕ великі...я б сказав, що ніхто не буде ? ніколи не скаржився. Так як я зазвичай не роблю навіть оплатити....на свій страх і ризик, звичайно, їх попереджаю завжди!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    безумовно, ми починаємо sepre так і для чистої пристрасті, але і пристрасті, ми повинні вкладати гроші, однак, звичайно, факт, на форумі, я відкрив цілий світ, який раніше знав мало, навіть якщо я провів безсонних ночей, щоб вчитися, але dasoli дороги і insalita.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Звичайно, я не знаю цих курсів, але, безумовно, буде корисно.
    Те, що я кажу ? що ті, хто там працюють серйозно і з інструментами офіцерів часто курси їх назад від постачальників обладнання, також знати, як використовувати їх краще.
    І в цьому випадку вони платять багато...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    літій-чи можу я знати, що машина у вас є? об'єм двигуна коней марка і модель?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •