Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    я дякую вам за ваші поради, але я не діяв, я зрозумів, до 40 років, у мене вигляд речей, але форум при дотриманні правил, служить цій perchiedere conzigli і про це немає, щоб зробити gliindovinelli. однак завтра я намагаюся дотримуватися діагноз і зробити деякі тести. спасибі іонів
    якщо читати мої пости в іншому місці ви побачите, що не так ? мій намір дражнити ніхто тут, ви помітите, що я допомагав активно допомагає у всіх випадках двигуни mjet і не тільки, так обережні, як ви звертаєтеся! Те, що ви вважаєте, образив я...

Закрито тут.

Проблема ? що ви не вказали, що ecu ви riferivi або про те, що автомобіль потрібно було втрутитися. Наприклад, на всіх ecu bosch дизель (edc15-16-17) заздалегідь буде "обчислюється" в градусах sessagesimali шляхом множення абсолютного значення для 0,023438 або marelli iaw 16f, наприклад, у градусів ви отримаєте, помноживши значення 0,5... infomma, питання ? трохи широке, визначає ecu, що вас цікавить, і ви r? дати вам відповідь.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    я зайнятий, p? pi? з дизелів, але останнім часом мене не відбувається-небудь в бензин, в даний момент я намагаюся зрозуміти qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не могли б ви сказати мені, як розрахувати авансові платежі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    я зайнятий, p? pi? з дизелів, але останнім часом мене не відбувається-небудь в бензин, в даний момент я намагаюся зрозуміти qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не могли б ви сказати мені, як розрахувати авансові платежі?
    мені, виявляється, коефіцієнт перетворення 0,75

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    мені, виявляється, коефіцієнт перетворення 0,75
    спасибі, Сандро ! тепер ми d? один погляд..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    я дякую вам за ваші поради, але я не діяв, я зрозумів, до 40 років, у мене вигляд речей, але форум при дотриманні правил, служить цій perchiedere conzigli і про це немає, щоб зробити gliindovinelli. однак завтра я намагаюся дотримуватися діагноз і зробити деякі тести. спасибі іонів
    На що ECU ви працюєте curiosit? ? Якщо Бош МЕНЕ значення повинні бути однаковими, інакше, не ? взагалі сказав...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    шановний сандро, я хочу тільки дізнатися, я знаю, що ви активні на форумі і хороші conzigli і в будь-якому разі посвячення і закритий тут. дякуємо за ваш приклад, однак, для моєї asperinsa я знаю, що benz. вам не залишають права на помилку і, отже, з заздалегідь неправильно, можна зламати двигун. я б в мод. автомобілі, benz, тому ти змушуєш мене зрозуміти, що з титаном кожен автомобіль має по-різному рангів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    шановний сандро, я хочу тільки дізнатися, я знаю, що ви активні на форумі і хороші conzigli і в будь-якому разі посвячення і закритий тут. дякуємо за ваш приклад, однак, для моєї asperinsa я знаю, що benz. вам не залишають права на помилку і, отже, з заздалегідь неправильно, можна зламати двигун. я б в мод. автомобілі, benz, тому ти змушуєш мене зрозуміти, що з титаном кожен автомобіль має по-різному рангів?
    проблема не ? titanium, але ecu, що у вас під рукою, якщо ви подивитеся на значення в карту номери, ті ж, що дивитися з будь-якого іншого програмного забезпечення. Кожен тип ecu має свій коефіцієнт перетворення.

Якщо записати в ебу, які вас цікавлять, ми можемо спробувати побачити, якщо всі ми знаємо, що різні фактори перетворення, в іншому випадку ви залишитеся на загальний...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    тоді я працюю на точці essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    тоді я працюю на точці essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi
    2.0 tfsi повинні зібрати med9.1 потім, як я вже? сказав 1pt дорівнює 0.75?

у 7.9.10 не знаю відповісти

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    вибачте, сандро, що ви хочете сказати, коефіцієнт перетворення?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •