Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Обговорення: Думку карта Bravo 1.9 - 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    так, деякі продавали з позначкою "затверджувана євро-5", але я думаю, ніхто не зробив цього.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    В теорії все ЄВРО-5 авто, ЗАТВЕРДЖЕНИХ після 1 вересня 2009 року і ПРОДАНИХ після 1 січня 2011 року.
    Мені не результати, що ФІАТ (як відомо, для того, щоб нічого не далекоглядним...) в 2007 році він вже? автомобілі ЄВРО-5.
    Можливо, я помиляюся, готовий змінити свою думку в разі !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    так, деякі продавали з позначкою "затверджувана євро-5", але я думаю, ніхто не зробив цього.
    Я пам'ятаю, скарг на "Авто" людей, що він купив цей "загубленого смартфона" і хотіла допуску €5, але що ? було це зменшить наполовину... зрештою €5 ? нато, можливо, і просто в будинку, fiat...

Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    В теорії все ЄВРО-5 авто, ЗАТВЕРДЖЕНИХ після 1 вересня 2009 року і ПРОДАНИХ після 1 січня 2011 року.
    Мені не результати, що ФІАТ (як відомо, для того, щоб нічого не далекоглядним...) в 2007 році він вже? автомобілі ЄВРО-5.
    Можливо, я помиляюся, готовий змінити свою думку в разі !
    Моя 159 2.0 ? був куплений в лютому '10, і ? €5... Перш ніж купити її, мені здається, що я відчув в жовтні і були перші версії.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Fiat euro5 тільки 1.6 і 2.0, на 1.9 вони все євро-4, так і вірно, що 159 були видалені 1.9 150 л. с., так? не затверджувана euro5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Fiat euro5 тільки 1.6 і 2.0, на 1.9 вони все євро-4, так і вірно, що 159 були видалені 1.9 150 л. с., так? не затверджувана euro5
    Це було те, що виходило, і мені, справді !

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    На 1.6 і 2.0 євро-5 ready означає, що автомобіль повинен бути куплений з dpf (у випадку з 1.6 105л. з, чому? інші серії) і тоді, коли законодавство дозволять, я міг би бути riomologata euro5. Потрібно оновити програмне забезпечення ебу і переробити іспитів в даі.

Quattroruote опублікував статтю bravo 1.6 120 купити euro4 і перетворюється euro5.. Очевидно, що змінити ? за додаткову плату, для? збільшує значення використовується..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Хлопці, я перевірив і насправді авто не збирає DPF...старий власник ? був розумний, і він уникав кидати 600 € :-)

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •