Сторінка 10 з 55 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    18
    Рага продовжуючи при пу? служити в пошуках роз'яснень я в деяких картах вже? зроблені і прочитані для curiosit? я знайшов мод адреса 1cf4b0, що намагався тоді в alfa 147 150cv мене не змінилося нічого, навіть іноді відчував себе тип, який зупиняв і потім карта, яка починається 1e5fd6 що я ніколи не пробував на машині, але менше разів, vista mod. ви знаєте, що в пі? на ці?ммм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав NunzioAlfa Visualizza Messaggio
    Рага продовжуючи при пу? служити в пошуках роз'яснень я в деяких картах вже? зроблені і прочитані для curiosit? я знайшов мод адреса 1cf4b0, що намагався тоді в alfa 147 150cv мене не змінилося нічого, навіть іноді відчував себе тип, який зупиняв і потім карта, яка починається 1e5fd6 що я ніколи не пробував на машині, але менше разів, vista mod. ви знаєте, що в пі? на ці?ммм
    1cf4b0 ? обмежувач ЦИ, так що я б сказав, що ? абсолютно необхідно змінити його в раз? це gi? до 100 мм^3/i, в цьому випадку для зміни звичайного пу? залишити ori, так як не обмежувач?!
    1e5fd6 повинна бути карта для моніторингу роботи систем упорскування, так як перетворює площа, мм^3/мм^3/s тому я думаю, що ті, хто змінена і не знав, добре, що втрутився...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    я подивився адреси..мені не говорять нічого...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    18
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    1cf4b0 ? обмежувач ЦИ, так що я б сказав, що ? абсолютно необхідно змінити його в раз? це gi? до 100 мм^3/i, в цьому випадку для зміни звичайного пу? залишити ori, так як не обмежувач?!
    1e5fd6 повинна бути карта для моніторингу роботи систем упорскування, так як перетворює площа, мм^3/мм^3/s тому я думаю, що ті, хто змінена і не знав, добре, що втрутився...
    так ? мова схожа на криву, яка стоїть після педалі в двох словах, хто його зробив і навіщо? гніздо, як карта уприскування, зрозумів, дякую.: -) інше, що стосується мене, я б curiosit? чому? цього я бачив багато карт!!! (edc 16, але криві лямбда служить зміна чи ні? деякі їх змінюють інші ні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так ? мова схожа на криву, яка стоїть після педалі в двох словах, хто його зробив і навіщо? гніздо, як карта уприскування, зрозумів, дякую.: -) інше, що стосується мене, я б curiosit? чому? цього я бачив багато карт!!! (edc 16, але криві лямбда служить зміна чи ні? деякі їх змінюють інші ні
    той факт, що слугою або менше, змінити їх, не ? думка, якщо ви знаєте, як працюють різні карти, те, що вона хоче клієнт від автомобіля, якщо він чи ні dpf, розумієш і як редагувати їх, або, якщо залишити оригінальні...
    Так ? що якщо змінити час вприскування палива без коригування осі, що IQ їх зміна стає марно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    той факт, що слугою або менше, змінити їх, не ? думка, якщо ви знаєте, як працюють різні карти, те, що вона хоче клієнт від автомобіля, якщо він чи ні dpf, розумієш і як редагувати їх, або, якщо залишити оригінальні...
    Так ? що якщо змінити час вприскування палива без коригування осі, що IQ їх зміна стає марно...
    а сандро...я бачив файл ori неправильно:P pardon...iq limiter йде торкнувся тільки якщо ? трапляється, логіка роботи ECU...занадто багато mappatori просто відкрити ecm і дати збільшення у % до cazzum

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    18
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    занадто багато mappatori
    маріо, ти добре сказав, занадто багато, є кілька, які все, що є galletto або mpps gi? вони відчувають, хто знає...я особисто вважаю, що в цій області також зареєстровано вірно, ніколи не повинні відчувати себе pi? добре, чому? c'? еволюція триває з ecu і, отже, ви не отримаєте ніколи, що gi? ви знаєте все...а рага спасибі за rsp

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
    1de0f6
    0 немає dpf немає датчика
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда

за допомогою цього мода, тут, якщо я defap і я кладу es 0 діагноз не м з'являється ще машина ? dpf правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Для лямбда-зонда і dpfoff дивитися за адресою
    1de0f6
    0 немає dpf немає датчика
    1 dfp ви зонда
    2 no dpf ви зонда

за допомогою цього мода, тут, якщо я defap і я кладу es 0 діагноз не м з'являється ще машина ? dpf правильно?
    якщо у вас під рукою, €4, в мовленні різні €5...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Наприкінці промови біта defap пропонує на євро-4 був приводиться в дію дійсно необхідно, однак, де-з'являється повністю карту?

Сторінка 10 з 55 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •