Стр. 10 з 54 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima
Результати від 91 до 100 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я повністю згоден з вами, ciccio, був, щоб довести, що з обговорення в приваті, він вийшов з, що, на думку деяких, для 1/5 тиску, необхідно збільшити x5 час вприскування, це дослідження швидко, щоб довести, що, очевидно, не ? так, не ? розрахунок лінійна, але дуже складно і потрібні спеціальні прилади, щоб мати зворотний зв'язок, навіть віддалено не правдоподібно ;D

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ідеальним, то

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Tidus..***** і подивитися...? як написано в інший раз...ще...не ? один gradezza лінійної...в результаті чого точки на excel..функція, яка найбільш наближається ? притча

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Точне Маріо, я поділяю в повній мірі !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    слово для цієї sfilzata фільтрів дизельного палива встановлені 100mm3, які знаходяться перед rail?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    слово для цієї sfilzata фільтрів дизельного палива встановлені 100mm3, які знаходяться перед rail?
    прости мене, я не виявляється будь-яких обмежувач до 100 мм^3/i незадовго до залізничних...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ghizmo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Авелліно
    Повідомлення
    97
    Адреси?
    Привітання для обговорення, хлопці.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    18
    Рага продовжуючи при пу? служити в пошуках роз'яснень я в деяких картах вже? зроблені і прочитані для curiosit? я знайшов мод адреса 1cf4b0, що намагався тоді в alfa 147 150cv мене не змінилося нічого, навіть іноді відчував себе тип, який зупиняв і потім карта, яка починається 1e5fd6 що я ніколи не пробував на машині, але менше разів, vista mod. ви знаєте, що в пі? на ці?ммм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав NunzioAlfa Visualizza Messaggio
    Рага продовжуючи при пу? служити в пошуках роз'яснень я в деяких картах вже? зроблені і прочитані для curiosit? я знайшов мод адреса 1cf4b0, що намагався тоді в alfa 147 150cv мене не змінилося нічого, навіть іноді відчував себе тип, який зупиняв і потім карта, яка починається 1e5fd6 що я ніколи не пробував на машині, але менше разів, vista mod. ви знаєте, що в пі? на ці?ммм
    1cf4b0 ? обмежувач ЦИ, так що я б сказав, що ? абсолютно необхідно змінити його в раз? це gi? до 100 мм^3/i, в цьому випадку для зміни звичайного пу? залишити ori, так як не обмежувач?!
    1e5fd6 повинна бути карта для моніторингу роботи систем упорскування, так як перетворює площа, мм^3/мм^3/s тому я думаю, що ті, хто змінена і не знав, добре, що втрутився...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    18
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    1cf4b0 ? обмежувач ЦИ, так що я б сказав, що ? абсолютно необхідно змінити його в раз? це gi? до 100 мм^3/i, в цьому випадку для зміни звичайного пу? залишити ori, так як не обмежувач?!
    1e5fd6 повинна бути карта для моніторингу роботи систем упорскування, так як перетворює площа, мм^3/мм^3/s тому я думаю, що ті, хто змінена і не знав, добре, що втрутився...
    так ? мова схожа на криву, яка стоїть після педалі в двох словах, хто його зробив і навіщо? гніздо, як карта уприскування, зрозумів, дякую.: -) інше, що стосується мене, я б curiosit? чому? цього я бачив багато карт!!! (edc 16, але криві лямбда служить зміна чи ні? деякі їх змінюють інші ні

Стр. 10 з 54 PrimaПеред ... 8910111220 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •