Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Обговорення: fia croma 1.9 120 к.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ок, спасибі, сандро , як тільки він потрапляє в машину, я намагаюся встановити цю, то для veedere що я із-за цієї проблеми.
    питання, але тоді ви не можете тільки disattivcare тільки dtc на defap і просто? треба, щоб змусити їх відключити взагалі?
    будуть також індикатор двигуна ці defap або я залишаюся тільки в якості помилки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    ок, спасибі, сандро , як тільки він потрапляє в машину, я намагаюся встановити цю, то для veedere що я із-за цієї проблеми.
    питання, але тоді ви не можете тільки disattivcare тільки dtc на defap і просто? треба, щоб змусити їх відключити взагалі?
    будуть також індикатор двигуна ці defap або я залишаюся тільки в якості помилки?
    у теорії було б ідеально відключити тільки dtc на defap, але бачив, що люди повинні знати точно, біти і метод, яким distruibuiti програми, відключають весь район... я не роблю в основному defap, тому я не буду їсти ніколи не присвячений, але я знаю, що ? можете знайти їх навіть без спроб!

p.s. карта не містить помилок, таких, щоб створити несправностей... не ? всю цю велику мапу, але проблеми не з-за нього...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Якщо у вас відключено все управління "помилки" слід, очевидно, включити його, як сказали колеги, в іншому випадку дуже складно мати діагностику.
    ВИ ще додам припущення (візьми з пружинами....) : ви впевнені в ефективності фільтра дизельного палива і, що користувач, не використовуйте паливо низької якості? ?
    Мій друг, якого я зробив mappetta кожного стільки, що він з блоків, без реального відновлення. Машина зависала, катався максимум до 2000 оборотів в хвилину і подібне.
    Він винен у FAP і правити замість вас ? доведено, що був фільтр повністю "заблокований" лайно, використовував дистриб'юторів low-cost з дизель-супер. Замінити тільки цей шматок, поміняв автомат, і машина ? pi? рік, який працює без будь-яких проблем...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    михайло.. а ви зробили тест від'єднайте шланг датчика абсолютного тиску? однаково recovery?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    вибачте, девід , машина не ? у майстерні, клієнт її використовує, чому? йому потрібно, і це дефект ? спорадичні, а потім може статися з тобою завтра, як в тому місяці
    я, збираючи самі info можливих, так як тільки потрапляє в машину, я роблю мод.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ок..повірте, що recoveri.. без індикаторів після defap... і то...!! максимальний час вприскування... але мапу pultroppo я не можу її побачити... буду чекати"

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •