Точно, було те, що було мені.. tjet gpl, замість того, має ті ж коди, бензин..
Точно, було те, що було мені.. tjet gpl, замість того, має ті ж коди, бензин..
Ні, але дивіться, що я не сумніваюся, що є на eper 2 або більше? матеріали різні, в залежності від типу харчування, я тільки стверджував, грунтуючись на своєму особистому досвіді, що вогонь народився в бензин, а потім перетворюється в gpl, не ? не помер і не вмирає і не залишає вас в житті володіння, середня автомобіліста, так що не avr? від сказати fortune. Ясно, що двохпаливний народився такий більше irrobustimenti і зміни, не дай бог, що будинки були sobbarcarsi всі відступи гарантійної поломки в перші 2 роки життя.. зазнає невдачі перш, ніж gi? неминуче.. в ці дні..
Додам тільки, що на автомобіль, бензин перетворився стільки ж майстерністю тих, хто виконує завод, якщо дозволяє вам подорожувати худий, просто навіть тільки 1 поїздка 50 км, щоб кинути все.
я в майстерні р. punto 1.4 8v все намагаюся модуль педалі dell прискорювач, ви коли-небудь встановлені?
але вибачте, якщо я, я тільки карту педаль , я не можу зробити те ж, що і тому quasto модуль,
чи я повинен, отже, змінити карти заздалегідь і т. д.?
На мою думку, такі дурниці, колосальні, вони роблять зміни відгуку педалі, таким чином, варіюється в залежності від вартості модуля, але на практиці повірити в ЕКЮ мати прискорення більше. ІМХО гроші на вітер, я використовую іншу систему : doso зазначено МОЮ НОГУ !
У деяких випадках ви також наслідки не подобалися, типу заїкання в умовах низьких оборотів? (але залежить від модуля і від налаштування)
На бензин ви отримуєте вже? дуже мало на карті, якщо зміни обладнання на машини, подібні модулі є марною тратою часу.
Якщо користувач помітить переваги....їх увагу також вийде з допомогою дроту, висмикнувши, який працює в салоні на рис....
вірно, ви це повідомлення!
У будь-якому випадку ви маєте рацію, михайло, коли ви говорите, що можете? отримати те ж саме, змінивши карту педаль, на практиці зміни modulabilit?! замість цього, якщо перейти до редагування карти, як заздалегідь, бензину або лямбда-то у вас є можливість? зростання реальних характеристик.
Звичайно !
Крива педаль на моєму Panda 1200 (що по суті ті ж карти) я зворушена) через вище сказаного, змінюючи бензин та аванси, які я отримав пі? "шарм" на низьких середніх і подався. Але не зрозуміти, що погано, машину в кінці кінців йде на рівних, час даремно або майже. У цих системах межа ? обладнання, наприклад cammes з перехрестя майже на нулі, картку ви отримаєте зрештою мало або взагалі нічого (насправді, може бути, один дійсно експерт, щось бере, але, IMHO, гроші, витрачені у цьому випадку не варто...)
Йшли так добре з колектора і корпус подвійний бета-монте-карло, якщо правильно пам'ятаю, і камери, підлозі сердитися 7500 rom стиснення 11 різних калібрувань. Ракети... інші часи . Забув 4-в-1