Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    зняти зазвичай ? ж нерозумно і проти практично ніхто...чому? не зробити це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    зняти зазвичай ? ж нерозумно і проти практично ніхто...чому? не зробити це?
    я не зрозумів, що ви говорите...
    Я вам кажу, як думаю: якщо у вас є мораль і ти переконаний еколог клітинку, а також активною, але якщо ви не хочете, щоб машина смикає, не хочете відкрити колектори кожен 50000km, щоб очистити їх, можливо, все ? слід закрити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50
    Вибачте, я забув.....на тему anbiente костюмах цих гіпотетичних рішень, прийнятих від будинку costruttici (egr, fap, dpf, і тепер навіть denox) не abbatter? ніколи не забруднення навколишнього середовища. Принаймні, з gpl або метану речі стають розмитими, трохи,Ма!!!!!!!!!!!!!
    Вітаю всіх,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав rondella72 Visualizza Messaggio
    Вибачте, я забув.....на тему anbiente костюмах цих гіпотетичних рішень, прийнятих від будинку costruttici (egr, fap, dpf, і тепер навіть denox) не abbatter? ніколи не забруднення навколишнього середовища. Принаймні, з gpl або метану речі стають розмитими, трохи,Ма!!!!!!!!!!!!!
    Вітаю всіх,
    тоді метод проведення колектор чистий ?!!!! зробити правильний manetunzione або ріжучи, для тих, хто робить багато трафіку вкоротити км від тридцяти тисяч до дванадцяти тисяч і навіть п'ятнадцять тисяч , то повітряний фільтр cambiarllo кожні 10000 км, це, що я в postarte не платити і економія в споживанні і поломки bool, слово pompista , то для автомобілів, що працюють на зрідженому газі! хто каже, що не inquinqno постарайтеся зробити перевірку вихлопних газів і ви побачите, що hc або незгорілих вуглеводнів, якщо ваш двигун відповідає їх частка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав engy Visualizza Messaggio
    тоді метод проведення колектор чистий ?!!!! зробити правильний manetunzione або ріжучи, для тих, хто робить багато трафіку вкоротити км від тридцяти тисяч до дванадцяти тисяч і навіть п'ятнадцять тисяч , то повітряний фільтр cambiarllo кожні 10000 км, це, що я в postarte не платити і економія в споживанні і поломки bool, слово pompista , то для автомобілів, що працюють на зрідженому газі! хто каже, що не inquinqno постарайтеся зробити перевірку вихлопних газів і ви побачите, що hc або незгорілих вуглеводнів, якщо ваш двигун відповідає їх частка
    по-моєму, ви забруднює навколишнє середовище, навіть коли змінюють фільтр, або чистить колектори, чому? ви що їх, вони приходять, щоб забрати відходи, спеціальні, для? ви забруднювач завжди, один, якщо кожний, що думає, забруднювати, то не повинні навіть дихати, чому? виробляє CO2, все забруднює, тому я думаю, що не треба бути strafottenti по відношенню до навколишнього середовища, але не перестарайтеся...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50
    Хлопці, я можу сказати, теж моя?
    Gpl на все життя!!!!!!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Я кажу, що технічно, як правило, відключення egr ? само безглуздо, і екологи переконані в тому, ви не повинні навіть електричного автомобіля, побачив, що майже всі потреби? електроенергії все одно буде від викопного палива

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Ми йдемо пастися в складних областях з промовою середовищі..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Тревізо
    Повідомлення
    75
    Якщо будівельники зробили egr, що ви не imbrattino до зависати, проблема була б вирішена... у Мене scenic 1.9 con350000km з egr чудово, і ніколи не доторкався... Замість того, щоб в 147 після 100000km в egr був сповнений масла,....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Питання удачі, мій шурин в його великий момент він 284000 км повністю оригінальний..

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •