Мене гріє трохи після, але нічого трансцендентного, мене обмазували всю всмоктування в 25000km з 1.3 mjt потім піднімаю завжди апріорі
Мене гріє трохи після, але нічого трансцендентного, мене обмазували всю всмоктування в 25000km з 1.3 mjt потім піднімаю завжди апріорі
Він каже, що покладіть pi? нагріватися, навіть якщо горіння ? pi? гаряча без ricircoli..
Для?, ймовірно, горіння-й? гаряча, але більша ефективність не компенсує більшу тепловложение, що випливають з reimissione з гарячих газів в камері згоряння..
І останнє, охолодження вихлопних газів, reimessi здійснюється з охолоджуючої рідини (пластинчастий теплообмінник), а потім тепло, яке проходить від вихлопних газів до води прямо..
Це ? як я бачу, якщо хто-то ? pi? підкований в цьому аспекті добре буде!![]()
в останні egr c? теплообмінник для зниження температури газів знову в камеру згоряння, але якщо ми візьмемо, наприклад tdi встановлені на golf IV, гази надходять безпосередньо у впускний без охолодження. Однак, не вдаючись ot, c? сказати, що за egr, робить її брудної частини, а також труби рекуперації парів масла. Саме їх поєднання ? з-за осаду, який ottura все, усмоктувальну трубу і піднімає температуру всмоктуваного повітря.
у pompista розповість вам на що ? у egr!!!!! у egr потрібно тримати в ог під контролем, що називається enox дуже отруйні для але де ми живемо , цей двигун виробляє, коли температури в камері згоряння проходить 1800 градусів тепла egr регулюється ебу, відкриваючи в percentule і, переконавшись, передає gass розвантаження вантажів anidrita вуглецю і зменшення lossigeno і температура опускається нижче 1800 градусів і enox не від самих продуктів? абсолютно не йде видалена і повинно бути зроблено більше технічного обслуговування , потім, щоб тримати egr завжди ефективно, потрібно зробити ріжучи, як каже виробник , то, якщо ви робите багато трафіку зійти км від тридцяти тисяч до vendimila використовувати масло в двигун 5-30 або 0-40 особливо для двигунів з турбонаддувом, щоб очистити і перевірити контактні форсунок, перевірка форсунок і чищення, варто трохи ? повинна проводитися кожні п'ятдесят тисяч кілометрів , і чому? двигун дизель сьогодні ? в якості двигуна автомобілів сімдесятих років, чому? просто трохи домішок і inpiega-й? час, щоб закрити!!!!! вибачте, мій prolungamrnto![]()
це газ, який ви називаєте "enox" - це banalissimi оксиди азоту, звані NOX, і вам не потрібно дістатися до 1800, чому? утворюються, виходять, коли ми перебуваємо в присутності одного з таких обставин:
місце, багате киснем;
- висока температура;
зміна температури в часі, дуже високою.
проблема формування оксидів азоту (NOX) і твердих частинок і зістрибнув з common rail.... і правда, що,polverizando дизельне паливо 1600 бар, це s сутички melgio кисень, і горіння стає краще, і, відповідно, продуктивність. це тільки комерційних цілей,fap no fap egr компанії красивою... omologano автомобіль, євро-6, а потім, коли регенерує стає євро meno6 чому викидає всі разом накопичених твердих частинок або хто-x це...
Точно.. Як ? правда, що більше ? температура згоряння більше ? справу? NOX. Для мінуси? утворюється менше твердих частинок і каталізатор працює краще, навіть з-за температури pi? висока..тому виробник знаходить компроміс між освітою NOX та кількості? порошків, випущених..
Потім, закривши тільки EGR на двигун з dpf ви йдете до подовження інтервалу регенерації, а інший..
увагу? не узагальнити, egr не "працює" зниження температури в номері, cio?, не ? так діє. У egr працює шляхом введення в номер газ з менше частин кисню, щоб мати менше NOx продукти, якщо не дасть проблеми з dpf. Проблема в egr ? що ricircolando вихлопних газів imbratta всіх впускних колекторів, і класичні наслідки заслінок swirl, які ламаються наприклад.
зняти зазвичай ? ж нерозумно і проти практично ніхто...чому? не зробити це?