Результати 1-8 з 8

Обговорення: погляд карту

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

погляд карту

Привіт всім це ? моя перша карта я приймаю ваші поради і думки ...наперед дякую.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-06-2013 до 20:27

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    мені не подобається, часи змінюються, не використовуючи навіть ті, які не використовуються, з золота, в таблиці пара/IQ змінена без політики (? можливо, що асв теж помилка)...

Враховуючи, що у вас пі? 80 повідомлень, я пропоную вам studiarti карта аналогічний двигун вже? і готова прочитати всі причини, по яким дати карті йде мод таким чином, на відміну від? в інший. Для вашого двигуна c'? написав на форумі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    спасибі Сандро за увагу, яку мені надають таблиці пара/IQ-ви маєте на увазі кількість пального.... правильно?час вприскування я дав себе пару запит, для інше, що ви думаєте....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    тому я coreggo якщо я правильно зрозумів, щоб змінити IQ треба побачити мінімальне значення ? максимум потрапив у момент запиту ? піти і змінити в цій галузі, в результаті чого ті же кроком....у мико випадку, якщо значення min ? 194 ? макс 425...***** і логіка є !!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ні, incementi не повинні бути пов'язані... ти встаєш у пару, то ecu збільшує дизель (до певної межі).
    Ви не повинні від ідеї дати 20% з одного боку, 10 з іншого. знаючи дизельного палива, що ебу впорскує від золота фіксованої мети і адаптує всі карти так, що досягла його, в іншому випадку він не перевіряє, зміна...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Ок, завтра я намагаюся трохи studiarci.....найближчим часом

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Потім слід встановити мету, але я повинен знати, як далеко я можу збільшити....правильно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви, ? правильно, але якщо подивитися в обговореннях двигунів, подібних вашому, є хороші приклади, обмеження по карті, надійний і трохи дешевше...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •