я повинен перепризначити кілька сільськогосподарських машин new hooland і joondear в якості інтерфейсу я mpps і gallo2 хтось вже зроблено?мені потрібна допомога в rimapparle (заплативши)
дякую
я повинен перепризначити кілька сільськогосподарських машин new hooland і joondear в якості інтерфейсу я mpps і gallo2 хтось вже зроблено?мені потрібна допомога в rimapparle (заплативши)
дякую
вибачте за питання, але що вам потрібно перепризначити кошти сільського господарства? не йде вже? добре cos? для типу робіт, які повинен виконувати?
я тільки що закінчив перепризначити new holland з управління bosch edc16c39 я, прийшовши в bdm.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
клієнти завжди хочуть max на трактори,велику швидкість і більше сил
ще не пробував, так як мій gallo2 клон не працює і я не можу зрозуміти чому,у мене є кілька запитів перепризначення на засоби сільськогосподарського
Спробуйте перевстановити драйвера, що додаються до програмного забезпечення і подивитися, якщо йде іноді помилково програмного забезпечення, трапляється так, що може impallarsi але galletto 2, які ви підключили до пк розпізнається спокійно у вас версія сід або трьох світлодіодів?