up!!!!![]()
в діагноз.. що призводить до нульовий біт (я роблю це в 16-бітний motorola) в діагностиці.. виявляється.. без dpf і без ламба.. але мені параметри завищені в діагностиці (з фото)
мабуть, той swich робить... насправді не відновлює автомобіль... але не я засмічення та стан dpf..
наскільки я знаю.. моїй машині (з вихідного коду, блок управління) не призводить ламба... але тільки датчик температури dpf..
чесно кажучи.. я не пробував (512 завжди дивіться в 16bit) саме тому, що я розумію, що мій автомобіль не приносить ламба... на відміну від євро 5
вибачте за подвійне повідомлення...
ви неправильно написати адресу... ви і втік 0 замість 1..
саме так, і це.. 1DE0F6
ви пробували після switchoff змінити той біт, який сказав тобі, що раз правити?
віта.. я не пробував..
вже я зробив пошкодження.. спробувати я торкнувся його, цей біт.. oil ashes in the accumulated trap 1E4478 переконаний був забивати... а.. це деградація масла... я зробив зникнути service рамки!!
я повинен спробувати.. але у мене є трохи страху..!!
хахаха,добре,може бути, намагаючись покладіть, а також китайську мову
збиток цей один-єдиний біт, ви не зробите це,ви тільки повинні зробити це, як робить це раз,це чому? на деяких з comunquue засмічення до 0, а на інших від 1000,можливо, змінити його до тебе від засмічення 0...
я подивився.. з ecm.. порівнюючи 147 без dpf (але з ламба) і код ебу дуже.. дуже схожий на мій
той біт і майже ідентичні, але змінити те, що навколо нас..
додаю фото, щоб мені краще зрозуміти..
Immagine.jpg