Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 79
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав biancanevee Visualizza Messaggio
    м не з'? ризик того, що я поставлю код immobbilizer інший ебу?...до речі ебу встановлений на машині, як і дати програмування 00/00/0000...що це значить? я хотів би поставити блок управління, який я взяв у руїнах, але я повинен перед riverginarla....я читав, що ви можете? робити...я пояснив, як це робиться? бош мене 7.3.1
    Дивитися ? дуже просто ! ми виходимо з того, що ви коли-необхідне для читання Flash , потім прочитайте flash в режим завантаження блоку управління, який ви хочете scodificare частково, після завжди пишіть в режим завантаження файл, який ви можете отримати з carsoftware , а потім встановіть блок управління на машині, і включіть картина , аспекти деякий час після виходу, блок управління і повторіть boot flash mode читання зроблено спочатку , а потім встановіть блок управління і ви все зробили правильно, двигун запускається.
    Якщо ви виконаєте всі процедури, описаної ви можете переписує на свій смак flash обох блоків управління .
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Потім ecutano дії, описані мною працювати??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    Потім ecutano дії, описані мною працювати??
    Це завдяки вам і форуму я зміг scodificare частково.
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    хлопці, там я зрозумів, нічого....в boot mode, як ви робите, і що це значить? carsoftware у мене є, але я не розумію, що я повинен зробити,.....і тоді те, що мені потрібно робити все це? ви можете мені порадити інтерфейс?
    IP

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    хлопці, там я зрозумів, нічого....в boot mode, як ви робите, і що це значить? carsoftware у мене є, але я не розумію, що я повинен зробити,.....і тоді те, що мені потрібно робити все це? ви можете мені порадити інтерфейс?
    спочатку ви повинні мати послідовний програміст АБО MPPS або півник та ін..є в pdf, що вам вказують на деякі блоки управління де ? потрібно поставити в boot mode, щоб включити їх, так і для читання і запису,ви повинні покласти в масу певного pin (GND), що вам потрібно підключити на блок управління на Pin20 протягом 3 секунд, але в цьому випадку відбувається розблокування і можна почати з читання,коли ви читаєте файл ori від ecu завантаження файлу в carsoft, то ви повинні вибрати тільки якщо її часткової Або повної "Закінчив"
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Тут ви знайдете магазин, інтернет-магазин, який робить у вашому випадку!!

http://www.professionalchiptuning.ne...chiptuning-obd
    IP

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    читайте пост#25............
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    і потім, вибачте, де ці pdf, щоб поставити в boot mode мій ебу?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Привіт , інтерфейс, який вас в курсі добре , для boot mode ви розміщаєте фото ебу з терморегулятори , щоб перевести ебу в режим завантаження потрібно поставити масу на контакт 20 на кілька секунд, перш ніж увійти в картину, після відключення від маси і почала читати flash.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    мені здається, що ви не читаєте мої повідомлення нагадаємо потім я послав порушення офіцер побачив, що і це вже третій раз, коли ви йдете проти правил у наступній ви banno остаточно, тому я закликаю тебе читати правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Сторінка 3 з 8 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •