я знайшов наступні біти:
configuration of traction control (0: ASR off & MSR off; 1: ASR on & MSR off; 2: ASR off & MSR on; 3: ASR on & MSR on)
і
priority між driving-dynamics control and gearbox intervention (1: no limitation of gearbox intervention, 0: limitation)
і
configuration of DCS torque excess integrator (on/off)
вони всі 3 у тому ж районі, під тим же, під іменем групи CoVM...
Asr управляється від ecu двигуна і abs, якщо двигун не був позбавити влади я був в порядку.
Все це до того, як отримати cio
Привіт..отже, за даними, що ви пишете...не могли б ви навести перший біт 0 asr off і msr off...cos? asr це повинно діяти лише на гальма, і не рубати живлення на двигун...
інші два біта, показує, чесно кажучи, не знаю, що може змінювати.і..
ви ? те, що я зробив, щоб? я поставив значення 2, чому? я не хочу, щоб відключити msr. Здається, працює, але я повинен це перевірити, краще. Лампа спалахує, але потужність не обмежується, проблема ? якщо accelero теж йду за хабарі :-)... Повинен зрозуміти, якщо гальма діють і повірте мені, не ? легко
Якщо у вас є damos ви шукаєте слово asr і адресу... Якщо ви не можете сьогодні ввечері я почну..
У будь-якому випадку я тестував машину на мокрій дорозі , тому мені важко робити висновки... я Повинен спробувати з 2-ма колесами на асфальті, а 2 на льоду, щоб зрозуміти, чи він працює.... Але в цей період....:-)
вибачте,я кидаю l?,якщо confrontassimo карти 159 pre-2008, після 2008
не мені б в голову не прийшло говорити q2 електронних, але було б цікаво![]()
Він електронний? Або torsen? Якщо, як ви говорите ? цікаво
у my2008 він електронний,my2007 не було,