Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419

проблеми, Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163

Привіт, у мене було 2 проблеми з цієї машини Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163 автомобіль вже був зіставлений читається і пишеться з CMD і вже в posesso, і мені потрібно було зняти egr або взяв файл відображається і я в закритому egr в запису з magpro2 клон видає помилку (невірна довжина файлу) файл і 452kb, що місце, і це, і перша проблема, ми йдемо в 2 читанні я з magpro мод, який і був записаний на CMD і все пройшло ок, і файл вимірювання 448kb тоді я спробував переписати і перейти в помилку step 7 мені хто-небудь може допомогти і пояснити, класична або, може бути, вже відбулося, місце, фотографій і файлів . перший файл і відправив x перша проблема, подав у суд, і другий, і друга проблема x

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    для тих, хто не ? фахівець? завжди краще писати l ecu з програмістом, з яким ? зверталися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di davidehfnos
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Повідомлення
    90
    на мій погляд, і саме слово клон, що не виконано,,,,прийди до мене, яке ми відчуваємо, з magpro2 офіційний і подивитися, що я читаю і пишу без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ймовірно, ви неправильно змініть рядок, яка управляє egr. У мене була аналогічна проблема, кілька днів тому з MPPS v5, і я зрозумів, проблема.

Практично, якщо відкрити файл за допомогою hex-редактор і знайдіть командного рядка, виділяє те, що вас цікавить, натисніть правою кнопкою миші і виберіть " перезаписати", замість видалити, а потім переписати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав polini Visualizza Messaggio
    Привіт, у мене було 2 проблеми з цієї машини Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163 автомобіль вже був зіставлений читається і пишеться з CMD і вже в posesso, і мені потрібно було зняти egr або взяв файл відображається і я в закритому egr в запису з magpro2 клон видає помилку (невірна довжина файлу) файл і 452kb, що місце, і це, і перша проблема, ми йдемо в 2 читанні я з magpro мод, який і був записаний на CMD і все пройшло ок, і файл вимірювання 448kb тоді я спробував переписати і перейти в помилку step 7 мені хто-небудь може допомогти і пояснити, класична або, може бути, вже відбулося, місце, фотографій і файлів . перший файл і відправив x перша проблема, подав у суд, і другий, і друга проблема x
    тим часом ? рекомендується завжди перевіряти довжину файлу, і бажано, з тим, що закони треба писати, якщо я не помиляюся з magpro файл повинен sessere 1ffff і 448kb, ви можете спробувати файл-мод, який зараз на місці.
    http://www.professionalchiptuning.ne...1b-Sw-1092s163
    Востаннє редагувалось giarras; в 03-09-2012 01:03

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    тим часом ? рекомендується завжди перевіряти довжину файлу, і бажано, з тим, що закони треба писати, якщо я не помиляюся з magpro файл повинен sessere 1ffff і 448kb, ви можете спробувати файл-мод, який зараз на місці.
    http://www.professionalchiptuning.ne...1b-Sw-1092s163

вам відразу сказати, яка головна проблема,то cmd, при читанні з файлу впливає вид підпису на початку карту тому, якщо читати з cmd потрібно написати cmd, в іншому випадку при порівнянні файлу з оригіналом осіб, різниця в початку карту і покладіть оригінал і слід її написати і для інших програмістів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    вам відразу сказати, яка головна проблема,то cmd, при читанні з файлу впливає вид підпису на початку карту тому, якщо читати з cmd потрібно написати cmd, в іншому випадку при порівнянні файлу з оригіналом осіб, різниця в початку карту і покладіть оригінал і слід її написати і для інших програмістів.
    насправді я порадив нашому другові змінювати, то і мене в курсі. ваше втручання, як зазвичай ? завжди цінно.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    насправді я порадив нашому другові змінювати, то і мене в курсі. ваше втручання, як зазвичай ? завжди цінно.

спасибі,роблю, що можу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    точно, я і те ж саме сталося, змінилося, перший біт файлу в 2d і писав, з травень, і ніяких проблем, cmd підпис його файли....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    ви пу? також змінити hex-редактором?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді