Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: інформація про mpps v12

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    не всі однаково, крім того, я чув, навіть сказати, що деякі версії цих ecu заплановані до травня року, що настає ви не можете переписати,
    повторюю, тільки чув, я не можу підтвердити.альтернатива пошти дані ecu sw і hdw рік і т. д ..
    наприклад, минулого тижня galletto 2 на fiat croma 1.9 читання все ок, записи nisba, спробував ще раз з mpps все ок читати ? записи. це-те, чому? є думка, що в авторемонтних майстернях, який працює на ecu нас завжди хочуть майже всі. від bdm all mpps від паяльна станція на програміста. etc etc

sensa в образу, але якщо ви програміст лавці і програміст, бд обох офіцерів, не потрібно щось ще може йтися, якщо ви працюєте з клонів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    sensa в образу, але якщо ви програміст лавці і програміст, бд обох офіцерів, не потрібно щось ще може йтися, якщо ви працюєте з клонів.
    так msport.? а також з mpps офіційний es: не було б прочитати одну sirius 32 а півень клон робить x уникайте зняти 29f200 і прочитати, що програміст.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    не всі однаково, крім того, я чув, навіть сказати, що деякі версії цих ecu заплановані до травня року, що настає ви не можете переписати,
    повторюю, тільки чув, я не можу підтвердити.альтернатива пошти дані ecu sw і hdw рік і т. д ..
    наприклад, минулого тижня galletto 2 на fiat croma 1.9 читання все ок, записи nisba, спробував ще раз з mpps все ок читати ? записи. це-те, чому? є думка, що в авторемонтних майстернях, який працює на ecu нас завжди хочуть майже всі. від bdm all mpps від паяльна станція на програміста. etc etc
    добрий вечір всім quiu я відправлю дані в ecu sw:0281012549,hdw:1037a50359 тип двигуна z19dt .....спасибі всім x ваші очікування зовнішній вигляд нових info дякую і вітаю domy

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    хлопці, те см я роблю це????поради????? мій клієнт хоче, щоб зробили роботу....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    Citazione Спочатку Написав domy_pikkio Visualizza Messaggio
    хлопці, те см я роблю це????поради????? мій клієнт хоче, щоб зробили роботу....
    я вам раджу не силою, так? ризики управління ecu і тоді я знаю,' капуста, повторюю mpps ? чудовий програміст, але таким чином, як каже l один MSPORT, коли ви працюєте з клонів, ви повинні мати майже все. у вас є bdm? у випадку, якщо відновити, якщо щось іде неправильно. решта, вам не залишається, що спробувати з допомогою різних протоколів, які пишуть edc16c9/39 і удачі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    21
    я вам раджу не силою, так? ризики управління ecu і тоді я знаю,' капуста, повторюю mpps ? чудовий програміст, але таким чином, як каже l один MSPORT, коли ви працюєте з клонів, ви повинні мати майже все. у вас є bdm? у випадку, якщо відновити, якщо щось іде неправильно. решта, вам не залишається, що спробувати з допомогою різних протоколів, які пишуть edc16c9/39 і удачі.
    але саме ch цікаво, і чому? колега з моєї ж версії написав ?але недолік ch mi fa' he ch, коли я йду в sciverla nn x нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав domy_pikkio Visualizza Messaggio
    але саме ch цікаво, і чому? колега з моєї ж версії написав ?але недолік ch mi fa' he ch, коли я йду в sciverla nn x нічого
    Мені здається, вам вони відповіли:
    - пу? змінити програміст,ви майже напевно говорить клонів, і, як ви знаєте, часто не всі рівні
    - пу? міняти ECU, вище колега цитував моделей, не для запису.
    Я можу вам сказати, що якщо mpps ЧИТАЄ зазвичай ПИШУТЬ (насправді, абсурдно труднощі? більше на читання часто), але якщо в вашому випадку не йде ...не йде !

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •