Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Golf 5 2.0 TFSI MED9.1 не дозволяє читати

У мене є проблема з моїм авто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, який встановлюється на MED9.1. Я завжди читав, і написано спокійно, спочатку з powergate, а потім з mpps v5. Кілька днів тому я зв'яжу mpps, і я, щоб прочитати: помилка "недійсний ключ". Так як же mpps ввечері, перш ніж я був заблокований edc16u31 (а потім відновити в recovery завжди з mpps), я думаю, що це несправний кабель і куплю півня, v48. Навіть півень, я почала читати і.... помилка sk2, silentkey читання... здавалося б, та ж помилка mpps. В цей момент я думаю, що проблема не інтерфейсу, але мого ecu. Що пу? бути успішним, по-вашому? C'? як вирішити? Звичайно, я не довіряв писати......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    з mpps покладіть його на читання, коли ви d? помилка не вимкнути запалювання, але перезавантаження mpps, після 2-3 спроб має розблокування і туди читання.
    Крім того, подивитися, якщо ви можете дати кілька десятих вольт " на " + " акумулятора за допомогою зарядного пристрою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Як я зрозумів, ебу, при читанні ключа доступу не діє блокує доступ на певний час. Насправді в перший раз дав мені ключ не діє, в наступний раз потрібно час, не закінчився. Потім я бачу, що дурна, що функції, таким чином, денні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    дивиться на тебе, поводиться, як якщо ключі тобі б витрати в попередніх входів, так і на читання і запис, якщо mpps вдається потрапити в recovery plan? в обхід, я не знаю, пояснити чому? але ? gi? успіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    дивиться на тебе, поводиться, як якщо ключі тобі б витрати в попередніх входів, так і на читання і запис, якщо mpps вдається потрапити в recovery plan? в обхід, я не знаю, пояснити чому? але ? gi? успіх
    На жаль, mpps зараз не у мене. Але як зробити, щоб активувати цей recovery?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    введіть його bdm якщо ви не можете, бд, принаймні, у вас є копії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    На жаль, mpps зараз не у мене. Але як зробити, щоб активувати цей recovery?
    там йде тільки після того, як smanetti 2-3 разів, що ви d? помилка не вимкнути рамках перезавантаження mpps, потім вимкніть метрів, а потім знову увімкніть без перезавантаження mpps але ritentando читання після помилки. 2-3 рази, що я роблю, cos? йдете в recovery та читає все, і я розблокування, а також читання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    там йде тільки після того, як smanetti 2-3 разів, що ви d? помилка не вимкнути рамках перезавантаження mpps, потім вимкніть метрів, а потім знову увімкніть без перезавантаження mpps але ritentando читання після помилки. 2-3 рази, що я роблю, cos? йдете в recovery та читає все, і я розблокування, а також читання.
    Не знав, в іншому випадку я б спробував, коли мені було mpps. Я повинен побачити, якщо c'? як це зробити з півень....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Як ви думаєте чи варто спробувати читати в школі? Потім, зайшовши на контактний вихід?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    зробити тест, який вам сказав денні не шкодить, але, по мені, приготуйте діма bdm з schedino bosch, відкрийте її і прочитайте його до кінця смол на нього півень v48 перебуваєте керівництво між документами вашого gslletto, у відповідності з пунктом bdm потім med9.1

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •