Стр. 18 з 23 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima
Результати від 171 до 180 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Сандро я закінчив lim 1cc0f8, я не можу змінити його від таблиці, чому? ecm не дозволить мені...подивіться, як тільки у тебе буде час, щоб побачити, якщо ? зроблено у як правильно...минулого разу трохи забув, я перерізав палива :-)

я злегка змінений, а також IQ, попереднього і mod. карти педаль до 500nm...
    також правильно час
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-06-2013 22:54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    питання... лім максимального крутного моменту обмеження крутного моменту запитом педалі, або, дійсно, розроблена в дерево?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не існує кошти, щоб визначити момент на валу ? все, нібито...
    передплати з мінімальним IQ дизельного палива з двох ? добре її зменшення, враховуючи, що камера згорання не має проблеми тепла від розгону з високим IQ і особливо високих оборотів.
    У всякому разі спробуйте, я на 2.0 jtdm я намагався його збільшити і в результаті була машина галаслива і повільна прийняти обертів навіть з зчеплення тяга...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, Сандро, насправді я намагався і, як відомо, rumorosit? вище...чому? схоже, що vanifichi ефект попереднього впорскування.. впоратися? тест скорочуючи час, щоб побачити, якщо це покращує порівняно з часом орі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Сандро, я завантажив карту step13c, дозування, безумовно, pi? лінійний спасибі осей адекватні, як ти сказав, хоча він збільшується ще карти педаль, здається, що подавала малої потужності...
    ще одна річ, яку я зрозумів ? що я не адекватний lim пара, щоб дістатися до 500 нм, необхідних в карті, яку я завантажив...

Ще поради???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ось останнє оновлення...
    проведені додаткові невеликі штрихи і lim пара правильно.

Зовнішній вид думки ;-)
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-06-2013 22:54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    отже, я даю вам моя думка,
    карти педаль - дір всі рівні, в тому числі break point
    обмежувач крутного моменту - марно вимагати від карти педаль більше 500 мм3 дизельного палива, згідно lim пара, що ? поруч із першим вас стримує понад 500 нм
    карти лямбда - не знаю, за яким критерієм ви їх змініть могли б ви пояснити?
    обмежувачі дизель - можуть піти,але є й інші, навколо, які блокують 100mm3, зробіть пошук за ecm значення встановлені в 10000 очок і трохи інтуїції li знаходитесь
    Аванси - ви зробили протилежне тому, що сказав вам, сандро, реагуйте більше на діапазоні 1500-3500 обертів і менше, ніж на інших, де ін'єкції finoscono вже перед вмт
    Rail - ви dpf потім можете піднятися, можливо, до 1650-1680, щоб мати час вприскування неповнолітніх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    привіт Думку, по-перше дякую за чудові поради!

для карти педаль, я помітив, що змінюються на вр, наприклад, у нас 400 оборотів в хвилину, що в інших не з'?.*****і я можу зробити всіх однаковими? що стосується перевищувати 500 нм, ви праві, але я не хвилювався-й? кожен бачив, що в принципі не беру (тільки в декількох місцях, я знаю, що я дав 514)

що стосується карти, лямбда у мене не прийняли будь-якої логіки, на даний момент я messe на другий план очікування видалити dpf, то побачив, що з-за браку часу ще не вдалося це зробити, якщо ви дасте мені пораду, за логікою, повинні бути прийняті в наявності dpf я не проти :-)

lim дизельного палива, не я шукав їх, я читав у вашому 3d, що є інші навколо, але я думав, що я залишити їх так? на даний момент видно, що я не пішов більше 100мм^3 з часом...ти кажеш, що я повинен incrementarli навіть якщо я наберу 100 мм^3?

для rail говорите, що не ризик до 1650-1680?

велике спасибі за неоціненну допомогу!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    для педалі зроби так, щоб хоча б в останні 4 стовпців і те ж значення (кожна рядок) і зробіть так, що значення пі? високий йдете вище 500 нм, в іншому випадку ти ж не збираєшся використовувати всі.

Машину в будь-якому випадку ? ймовірно, що їхати менше, ніж раніше, чому? тепер у тебе є лямбда-обмежувати, замість того, щоб спочатку не було нічого (практично).

Для досягнення виконайте те, що сказав вам у попередніх іграх серії.
    Обмежувачі нехай же 100мм^3/i, на машини з dpf точно не пішов би далі (до речі, не ? сказав, що ви використовуєте їх у мовленні лямбда) і в жодному разі не пішов би далі, якби хотів мод, без диму надійний...

Rail дивіться самі, я зазвичай залишаю орі, чому? пост ін'єкції, маючи dpf не виглядаєш так? негативне... так чи інакше 1700bar (тільки тоді, коли можуть служити) не рубають нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ось зміни,
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 06-06-2013 11:02

Стр. 18 з 23 PrimaПеред ... 81617181920 ... ОстаннєUltima

Запис