Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    спробуйте відкрити її з ecmtitanium і подивитися, якщо ви знайдете драйвер,якщо не ти його, як правило, розташовані в з'? деякі проблеми

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    як звичайно, ви відповідаєте на стільки, щоб втрачати час, я вже? перевірив в базі даних, але не сумісні
    бачив, що ви робите, дотепний пошти ваш файл і потім рушник, - кажу я, якщо і, будь ласка, не сумісні будь-якому випадку, і якщо дані збігаються файл відправив, я не бачу чому не повинно піти добре, якщо тоді читайте файл пошкоджений і не розумієте, проблема у вашому не вірите?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 04-06-2013 12:11
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Може бути ? зверталися погано... але в будь-якому випадку номер, який зраджує ? тільки номер Fiat ебу, так що це не повинно бути актуальним. Те, що цікавить ? кількість HW і SW. У цьому випадку, вони рівні, тільки те, що з вами ? JD6JFHW1BM.1, бази даних ? JD6JFHW1BM.... Повинно бути добре, по-моєму...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    крім того, перш ніж робити, втрачати час було б більш доцільно розміщувати файли ліжко з автомобіля.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    файл n?6 Num SW: 1065P351
    Dis FIAT: 55195817
    що я пробував

те, що я 5195817 , я намагаюся відновити файли з автомобіля
    однак, номери були ідентичними у вас є тільки початкові 5 більше, ніж у provabilmento півень не дає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    бачив, що ви робите, дотепний пошти ваш файл і потім рушник, - кажу я, якщо і, будь ласка, не сумісні будь-якому випадку, і якщо дані збігаються файл відправив, я не бачу чому не повинно піти добре, якщо тоді читайте файл пошкоджений і не розумієте, проблема у вашому не вірите?
    дратують мене всі повідомлення, впевнений, що проблема ? мій, але що таке форум вчитися або щось інше
    чи потрібно у момент, коли ви не знаєте чого?!і якщо вам не пояснює, чи тримає, якщо bannate......

однак файл ? пошкоджений, чому? я був неправий, я, читаючи його з коня (я думаю, що не дуже добре для цього ебу)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Може бути ? зверталися погано... але в будь-якому випадку номер, який зраджує ? тільки номер Fiat ебу, так що це не повинно бути актуальним. Те, що цікавить ? кількість HW і SW. У цьому випадку, вони рівні, тільки те, що з вами ? JD6JFHW1BM.1, бази даних ? JD6JFHW1BM.... Повинно бути добре, по-моєму...
    його ліжко з півник старий, звичайно ? за те, що файл, який я ? пошкоджений
    вибачте perdit? часу, які я вам дав, але у мене не було наміру, ми прибули після

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    а файл бази даних збігається з вашою,насправді перший номер, не визначені півень тому? ти думав, що не влаштовує!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    а файл бази даних збігається з вашою,насправді перший номер, не визначені півень тому? ти думав, що не влаштовує!!
    файл, який я скачав, галло, виявляється, кілька кб, повинна бути мега 1
    але з galletto 1260 можу взяти quela ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо вас ознайомитися з галло 1260 прочитав тільки таблиці, 64 кб,повне читання і 448kb,найкраще пояснює проблему і заблокований, чи що??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •