Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 111

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    або punto evo 1.6, важливо ? що зібрати edc16c39 (очевидно, що є sar? яка різниця!)
    Які файли йдуть імпортовані в winols для damos?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    звичайно, перш за все, для цих функцій? технічні характеристики, реалізовані на кожен автомобіль, але...карта "загальних" правильно

маленький OT...шкода, що не було способу їх використання....мій winols не працює на win7, тому я змушений використовувати пк з xp кожен раз :-(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    відкрити .hex, а потім ctrl-d " і виберіть damos (.a2l або .дам)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    відкрити .hex, а потім ctrl-d " і виберіть damos (.a2l або .дам)
    ОК, спасибі, сандро, як правило, завжди доступний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    добрий день! він повертається після різних питань, я повернувся, я поставив прикріплені машини змінюються обидва підлозі-осі, і незабаром йде fap cos? ми можемо спробувати нову карту

ось вам, хлопці, новий крок подивіться і обговоріть зовнішній вигляд ваших info

рага ще один крок, перш ніж спробувати його навколо вас. очікую багато критики cos? вчитися все більше і більше?

привіт, хлопці, я вам одне питання, дуже дивно, я додаю мою останню карту зараз в ecu, що робить stana що, все працює чудово, тільки що якраз aziono круїз-контроль блокування швидкості? і поки все добре x? як тільки я намагаюся збільшити його за допомогою важеля + не йде, залишається завжди одне і те ж, якщо я намагаюся збільшити, використовуючи в проводці акселератора, я помічаю, що в ecu ? у recovery спасибі x ваша допомога
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-09-2013 до 13:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хм..привіт дарт...не знаю, чим пу? залежати...завтра перевіряти свою карту...питання..круїз ? оригінал, або додана в aftermarket?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хм..привіт дарт...не знаю, чим пу? залежати...завтра перевіряти свою карту...питання..круїз ? оригінал, або додана в aftermarket?
    привіт, діма спасибі x відповідь cruise і нато з авто оригінальний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    тим часом покладіть оригінали *1C43B8, *1CDBF6 і тестування cos?, але є дуже багато речей, торкніться для defap, ? ймовірно, що якийсь біт пов'язана круїз-контроль... і в кожному випадку оригінальний d? це проблема?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    тим часом покладіть оригінали *1C43B8, *1CDBF6 і тестування cos?, але є дуже багато речей, торкніться для defap, ? ймовірно, що якийсь біт пов'язана круїз-контроль... і в кожному випадку оригінальний d? це проблема?
    привіт сандро спасибі x з прямою, але якщо я пишу в ecu тільки файл з defap і залишивши все оригінал, без кроком, грубо кажучи, все працює,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт...xk? у вас in bad dad карту, що ecm називається відсоток клапана?? потім карт лямбда...? було написано ще і ще раз, які йдуть DECREMENTATE, щоб дизель...аванси, які мені не подобаються...частини 5mm3...час вприскування боку завжди від занадто низької...тиску в рампі зміни завжди занадто низько...крім цього, я бачу, що багато речей з драйвера, що я думаю, пов'язані з defap...і дійсно було б перевірити з damos...біт в біт...за ті модифікації, які я тобі запропонував...

Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •