Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

деградація масла, часто на opel corsa

Привіт усім у мене opel corsa клієнта шпигуна двигун, який включається часто, і помилка ? завжди якість? масло в двигуні, попри майже завжди олії або у хорошому стан, зараз після останньої зміни масла і скидання лічильника, пройшло 2 тижні і шпигун ? ripresntata були дорозі близько 200 км. Я хотів би знати, якщо хтось з вас був в курсі цієї проблеми природи на цій машині.

Opel Corsa D.
    Код двигуна Z13DTH.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    повинно бути, сажовий фільтр, перевірте ****llo насичення,,, змінюється масло і регенерує, масло брудниться, чому? не може регенерувати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    ви впевнені, що ваша машина має fap. Gi? перевірив ****llo часток ? вниз. Машина може регенерувати, тому що тому всі gg р? з поза

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    подивіться, коли він зробив останній регенерації, що код несправності повідомляє вам? випадково не azzeri якість? масло?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав r6raven2010 Visualizza Messaggio
    повинно бути, сажовий фільтр, перевірте ****llo насичення,,, змінюється масло і регенерує, масло брудниться, чому? не може регенерувати,
    рекомендую також для контролю перепаду тиску і температури h2o і, як радив хтось подивитися відстань останньої регенерації, а також, скільки бетону перервав key off

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Спробуйте зробити тести, які ви радили на фап, якщо усунути не вдалося, натисніть міняти датчик ? встановлений в піддоні і коштує близько 80 євро... ламаються часто на автомобілі opel з двигуном 1.3 fiat.
    Останнім часом мені ? сталося, що він завжди включений, навіть з маслом абсолютно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Навіть мене ? довелося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 року після перевірки фап і засмічення в діагнозі було ок,+ заміна оливи 5w30 завжди горить індикатор на приладовій панелі,а я поміняв датчик в масляний картер і все пройшло добре!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Спробуйте зробити тести, які ви радили на фап, якщо усунути не вдалося, натисніть міняти датчик ? встановлений в піддоні і коштує близько 80 євро... ламаються часто на автомобілі opel з двигуном 1.3 fiat.
    Останнім часом мені ? сталося, що він завжди включений, навіть з маслом абсолютно.
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    Навіть мене ? довелося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 року після перевірки фап і засмічення в діагнозі було ок,+ заміна оливи 5w30 завжди горить індикатор на приладовій панелі,а я поміняв датчик в масляний картер і все пройшло добре!!
    вибачте, але датчик в масляний 1.3 fpt не існує, розрахунок degrato розрахунок здійснюється нсм в залежності від різних параметрів різних датчиків, пов'язаних з dpf(останнє регенерації, пробіг від останньої регенерації, відстань 5 останніх регенерації,тривалість останнє/і останні 5 регенерації,перепаду тиску,засмічення фільтра, розриви регенерації key off, регенерації спонтанні йдіть в хороший кінець,км шляху, сигнальна лампа dpf горить,тощо) коротше кажучи, в залежності від стилю/використання керівництва

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    вибачте, але датчик в масляний 1.3 fpt не існує, розрахунок degrato розрахунок здійснюється нсм в залежності від різних параметрів різних датчиків, пов'язаних з dpf(останнє регенерації, пробіг від останньої регенерації, відстань 5 останніх регенерації,тривалість останнє/і останні 5 регенерації,перепаду тиску,засмічення фільтра, розриви регенерації key off, регенерації спонтанні йдіть в хороший кінець,км шляху, сигнальна лампа dpf горить,тощо) коротше кажучи, в залежності від стилю/використання керівництва

Якщо ви говорите з чуток ? рахунок, якщо ви говорите для випробувань зробили ? інший.

Ці двигуни мають датчик, встановлений у кубок, який слід розібрати, щоб замінити його, що часто створює цю проблему. Будучи в двох він підтвердив, я думаю, що повинні бути перевіреними, незалежно від розрахунків у Машини.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Якщо ви говорите з чуток ? рахунок, якщо ви говорите для випробувань зробили ? інший.

Ці двигуни мають датчик, встановлений у кубок, який слід розібрати, щоб замінити його, що часто створює цю проблему. Будучи в двох він підтвердив, я думаю, що повинні бути перевіреними, незалежно від розрахунків у Машини.
    дай мені код fiat датчика, а потім я прошу вибачення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •