Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив porprio тепер карту, і здається, що порада, яку я дав, я про rail і турбо були повністю ігнорували, навіть ті, які вам дав Павло на ін'єкції crancking (запалювання), ви чули. Я замість того, щоб "покласти занадто багато м'яса на вогні" я почну, щоб виправити кілька речей одночасно.
    Останнє зауваження, системи, що запропонував павло, щоб скоригувати час ? системи, що мені здається допустимим, але ви повинні коригувати значення по осі, щоб зробити його ефективним...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я бачив porprio тепер карту, і здається, що порада, яку я дав, я про rail і турбо були повністю ігнорували, навіть ті, які вам дав Павло на ін'єкції crancking (запалювання), ви чули. Я замість того, щоб "покласти занадто багато м'яса на вогні" я почну, щоб виправити кілька речей одночасно.
    Останнє зауваження, системи, що запропонував павло, щоб скоригувати час ? системи, що мені здається допустимим, але ви повинні коригувати значення по осі, щоб зробити його ефективним...
    але я дійсно все не так? повторно перевірити всі запалювання я правильно відразу після того, як я відправив файл, і я помітив, rail ? правда, не передав оригінал тепер я роблю це, що стосується turbo тепер вивчення р?

спасибі сандро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    давайте подивимося, якщо я зрозумів, прямо зараз, rail оригінальний, реорганізації turbo збільшили до 100 балів, обмежувачі йдуть добре? і ще tinj, налаштований, як зараз, добре? що ви розумієте під налаштувати значення по осі, щоб зробити його ефективним?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-05-2013 16:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    на практиці вам потрібно буде змінити адреси 1dc4da і 1dc4dc, але щоб зрозуміти, як це зробити, я пропоную вам відкрити карту з winols, чому? я підозрюю, що вам не так ясно, як працює карта часів... (хлопці, я вас запевняю, що мені не дають ділянку на тих evc :P)
    Turbo тепер пу? йти, навіть якщо пі? ви не далекі від 1,5 бар, pi? allungherai своє життя.
    Карту запалення, тепер все в порядку в цьому районі, але 3нм в pi? їх не слухай, в будь-якому випадку, якщо не дуже важко, ви можете залишити її так!
    Тоді, бачачи, що у вас є доступ до завантажувати файли на форум можна піти до нареченого на файли інших карт, і знайти тільки обмежувачі дизель...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Hyrosat тепер мапу момент включення йде добре, як логіка, хоча по досвіду скажу, що 3% збільшення не вирішує проблему (як сказав Сандро) хоча ясно ? краще робити тести... а ви пробували? ви вирішили проблему включень?
    3%, як ти дав ти пу? згодитися на останні стовпці, а потім-для включень у temp високі, де проблема ? майже-й? ...ті, критичні для нашого двигуна залишаються в діапазоні між -10 і 40, де можна дати спокійний розум навіть 6/7% (тоді ви побачите, від тих випробувань, що в деяких місцях також cos? не просто, але перейти на крок і зробіть тести ;-)
    дайте мені знати, як іде автомобіль, так я скажу вам, як приступити майструвати

часом я бачив, як ви піднялися добре вр в 70 і 100, то тепер потрібно коригувати авансові платежі в ті часи, а потім від 1 / 1,5 градусів збільшення на останні 2 колонки (60 і 70) від 3000 обертів на кожній з 5 карт на стадії уприскування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Hyrosat тепер мапу момент включення йде добре, як логіка, хоча по досвіду скажу, що 3% збільшення не вирішує проблему (як сказав Сандро) хоча ясно ? краще робити тести... а ви пробували? ви вирішили проблему включень?
    3%, як ти дав ти пу? згодитися на останні стовпці, а потім-для включень у temp високі, де проблема ? майже-й? ...ті, критичні для нашого двигуна залишаються в діапазоні між -10 і 40, де можна дати спокійний розум навіть 6/7% (тоді ви побачите, від тих випробувань, що в деяких місцях також cos? не просто, але перейти на крок і зробіть тести ;-)
    дайте мені знати, як іде автомобіль, так я скажу вам, як приступити майструвати

часом я бачив, як ви піднялися добре вр в 70 і 100, то тепер потрібно коригувати авансові платежі в ті часи, а потім від 1 / 1,5 градусів збільшення на останні 2 колонки (60 і 70) від 3000 обертів на кожній з 5 карт на стадії уприскування.
    По-моєму 1,5 градусів з 100mm3 занадто мало, з цим iq ви повинні отримати принаймні 3 градусів, але залежить від інших факторів, то. Потім з лямбда = 1, у верхній не inietterai ніколи не 100mm3 з турбіни золотих, так що ви можете навіть дати 10 градусів і більше? до 4500 оборотів на 100mm3, що ecu не буде? ніколи не читати те, що значення. Аванси йдуть розглянуто також у відповідності з AFR, який використовується, AFR-й? високий дозволяє мати досягнень-й? високими, у той час як AFR-й? низька дозволяє мати досягнень-й? низькими цінами, і все це чому? у середовищі, багатою згоряння відбувається-й? швидко, що в середовищі "бідних". Від того, що я ? вчили, проте, надати більше 4-5 градусів ATDC, не потрібно практично нічого ****llo продуктивність і збільшується тільки EGT і температура вихлопних газів. З AFR висотою 16 для кращої продуктивності, замість цього, слід приділяти трохи більше? вперед, щоб вприснути у вмт від 3500. Турбіни оригінал? це AFR буде обмежувати в кількості? впорскування на високих обертах, а потім точно також, якщо ми даємо, стільки і ступенів " заздалегідь, вони ніколи не ліжка від ecu.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •