Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    маріо скільки ви витратили приблизно для того щоб відремонтувати насос, і скільки часу ? пішов?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    bravosport...я не знаю, якщо я можу публікувати ціну..***** і часу, я видалив personalemnte в майстерні одного, призвели до pompista дня..у другій половині дня після 18.00 їзди в дорозі з картою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    bravosport, як вона йде, помилка все одно?

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    зараз у мене не було помилки, я тестую в спокої

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    зараз у мене не було помилки, я тестую в спокої
    Всім привіт , форум, я engy( autoripatpre pompista common rail) ? я новий передплатник ,я прочитав всі papiello, що ви ? написав !!як правило, для того щоб мати хороший дохід і споживання perffetto , насос hp , і форсунок ,слід rivisionati, принаймні, кожні сто тисяч км , а, особливо, після того, зіставлення!!! що вимагає більше точності і постійним тиском, послуги

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт engy...не могли б ви пояснити мені, що коригувати насос hp?у pompista, сказав, що він не приніс...крім того, у мене є інжектор, який виправляє більш 2mm3...решта все в 0.3 0.4...коригувати у інжектор?що варто?також в mp

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Повідомлення
    15

редакція ph bosch cp1

Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Привіт engy...не могли б ви пояснити мені, що коригувати насос hp?у pompista, сказав, що він не приніс...крім того, у мене є інжектор, який виправляє більш 2mm3...решта все в 0.3 0.4...коригувати у інжектор?що варто?також в mp
    привіт, маріо хороший питання, яке ви мені місце!!!! йде перероблений, як і ви, редакція двигуна , йде smondata і перевіряє все під мікроскопом або що-органо -, що вони мають чи малого радіуса або v? змінив або v? revisinato , то інжектор буде майже поза квотою , а потім також контактні форсунок йдуть відновлені ( все ) і все піде, перевірена на школі, де імітують всі випробування, ущільнення корпусу і високий тиск , я сподіваюся, що я був вичерпний

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    engy, але ви, виявляється, що на вхід насоса високого тиску (де трубки в розетку, яка йде з фільтра дизельного палива), c'? невеликий filtrino?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Повідомлення
    15
    залежить від насоса, який монтується , то ви postami тип авто і рік fabricazione і номер двигуна , nuro двигуна ereperibile на паспорт або на табличці з алюмінію, який лежить в діапазоні двигуна !!! і я кажу тобі, що насос очищають і, якщо приносить filtrino

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    зараз я можу сказати вам, що ? fiat bravo 1.9 mjet 150cv Спорт 2008 року!

Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •