для лямбды після видалення dpf регулюється в дим, вважає, що піти набагато нижче стехиометрической не потрібно...
обмежувач, що не вистачає ? *1cc0f8
для лямбды після видалення dpf регулюється в дим, вважає, що піти набагато нижче стехиометрической не потрібно...
обмежувач, що не вистачає ? *1cc0f8
ок, Сандро, то на даний момент я залишаю невирішеним карту лямбда sinche не знімаю dpf...
цей обмежувач я збільшила зараз...? IQ в залежності від педалі? подивіться, якщо все зроблено таким чином пу? добре..., cos? може бути, riadatto також інші, які я зробив в команді
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-05-2013 14:43
http://img521.imageshack.us/img521/8...olioffacto.png
зміна в виділеної області ? те, що машина використовує, коли ? в оптимальних умовах експлуатації, для пояснення дивіться у пості маріо "edc16c давайте вчитися!".
ок, спасибі, Сандро!
привіт, хлопці,
вибачте за мою відсутність останнім часом, але я був поза і далеко від комп'ютера :-)
я ще не мав можливості видалити dpf, тому сон був стояти що стосується карти-lambda.... в той же час я вирішив зробити ще крок вперед, і зробити карту трохи менше, soft :-)
що вам здається? її на вулиці ба досить добре, і не курить зовсім...я хотів би, щоб? розглянути трохи краще, аванси, чому? від першого відчуття водіння видачі ? добре, але не вистачає fluidit?
рекомендації і поради??? :-)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-06-2013 до 15:15
IT.jpg
Давайте подивимося, якщо там заїзд тільки від...
Привіт, Сандро,
ви кажете, що я повинен піднятися додаткові bp на час?
Спасибі, Сандро, за пораду.. абсолютно вірно те, що ви говорите, зробити карту я завжди відчував, dpf великого значення, чому? а так видалити в дн...я мапу на вар близько тижня, і я шлях в тому місті, і на трасі близько 1200 км за 2 тижні регенерації, так що зараз все ще може бути добре... припустимо, що вид видалення в короткий я не заперечую навіть регенерувати кожні 300 км :-)
я виходжу в будь-якому випадку, щоб піднятися ще вр Сандро, просто щоб дати трохи linearit? у pi? на надання...що ви говорите?