Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237

цікаво, погляд на карту astra 1.7 cdti z17dth ecu bosch edc16c9 943_268

привіт всім, мій друг astra sw 1.7 cdti ecu edc16c9 943_268
    я читав ecu з mpps v5, і я від дивного файли 1 мега незважаючи на те, що програміст говорив, що писав тільки ecu
    я добув файл ліжко з bdm 943_268 завжди мега-і порівнюючи його були дуже різні відкриття файлу з драйверами ecm 1.61, але я не знаю, що змінити, чому? ? перший раз, коли я відкриваю edc16c9

заклик

до експерта, який дає мені поради, що змінити, щоб зробити її більш легкою, грайливою і зміна має бути зроблено на файл-ліжко або на те, закуплені bdm і якщо я пишу те, procuratodopo внесення змін проти допомоги єс " ризик, що блок ecu ?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    "привіт", але ? перший раз, коли ви відкриваєте файл edc16c9 або в перший раз, що потрібно mod файл?чому c9 або що це ? завжди edc16 bosch, отже, карти сон-завжди ті. якщо ви знаєте, що робити, починає щось робити чи, принаймні, на те, що ви знаєте і те пошта мод, який ви допомогли мені, де ви перебуваєте в біді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    для виступу читання я іду філософії завжди писати читати файл з таким же інструментом і на тій же машині... зокрема, якщо ви perplessit? читайте в bdm екю, cos? ви завжди можете повернутися назад...

Для карту, як сказав mafani ? класичний edc16... сторони від карти педаль, то обмежувачі крутного моменту, лямбда-turbo, обмежувач turbo, і якщо c'? потрібен rail і заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    файл, який я добув ? читав bdm моя perplessit? виходить з того, що, порівнюючи два файлу, файл ліжко з mpps являє рядків, прямий і в іншому є криві і ніби mpps він не читав ну я думаю перша частина файлу , якщо блок ecu з файл, що там? не можу розблокувати bdm? я додаю файл до редагування
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 09:36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав andrew64 Visualizza Messaggio
    файл, який я добув ? читав bdm моя perplessit? виходить з того, що, порівнюючи два файлу, файл ліжко з mpps являє рядків, прямий і в іншому є криві і ніби mpps він не читав ну я думаю перша частина файлу , якщо блок ecu з файл, що там? не можу розблокувати bdm? я додаю файл до редагування
    вибачте, але порівнюючи його із файли, розміщені на початку обговорення ви не розумієте нічого, що спочатку ви партії?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вибачте, але порівнюючи його із файли, розміщені на початку обговорення ви не розумієте нічого, що спочатку ви партії?
    Проблема, що орі BDM і орі MPPS вони не дуже сумісні..
    я рекомендую змивати його конкретного cio? або способи, то, ліжко з BDM або способи читання MPPS
    і напиши те, що на ліжко.
    навіть s? я повинен сказати, що читання MPPS не переконає мене, що багато..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не бачив цей файл, але рядка прямі, про який ви говорите у файлі ліжко з mpps з-за часткового читання, що робить інструмент діагноз. Якщо ви довіряєте резервного копіювання в bdm, що у вас є, то йдіть спокійно! У будь-якому випадку, якщо з якоїсь причини ви втратите вміст ключі, кодування форсунок і т. д. і т. п. ви повинні scodificare мапу читати bdm (від одного), перед записом, якщо б ваш ви можете завантажити його, без проблем!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    привіт sandromarciano
    завдяки своїй доступності? info
    якщо я беру файл, ліжко з mpps і ricostruisco відсутню частину було б краще переписати це після in bad dad?
    ви можете поглянути на мод файл і дати мені поради ? я б не хотів, щоб завдати шкоди .

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    раджу тобі не писати цей мод.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення