вам подобається робити professorino..!!!! браво..!!
повинно бути, сара була поспішав викладати карти на сандро.., що я зробив, скажімо, "неправильно", і не використовувати режим розширеного вкладеним (я вже на сервері ******)
я не намагаюся нічого нікому, я тільки прошу допомогти мені розібратися в МОЇЙ МАШИНІ ...не зареєстрований і ніколи не diventero... як з презентації робота на болти... і proseguiro це зробити...
якби я прочитав сторінок.... я написав... або, принаймні, я lincato як зробити swich off... (матеріал segretissima на форумі), тому допомога я дав!!! і якщо закони не я писав тільки в цій статті...
подумав сандро не пов'язати фото... але поставити його на вигляд... (те, що ти... як в цій посиланням..
http://www.professionalchiptuning.ne...i-su-modifiche )
як я бачив ... чи ви не знаєте, дайте мені рішення або тримайте в секреті ваші речі...
дякую.... відмінна допомога...
я не просив зробити файл готовий... але тільки якщо ви знаєте рішення..., якщо б... і на це питання !!!
перечитайте все добре...
тепер ... якщо ви хочете bannarmi.. bannami так само... але буду робити вигляд, що ця дискусія буде видалено..!!!
вільно вибирати....
ps.. подивіться на фото.... і шукайте... на 159 oc.... і ви побачите... що щось хороше... я знаю, що робити, а також ioo..!!! (весло на 1.9 q-tronic)
щиро це попередження... і фраза... ви читали правила.... я не хотів, щоб nullla... тому що правила я читав..!! і не я вів себе так погано...
ps... увійди в мій профіль... і дивіться.. якщо я коли-небудь написав, pm хто-небудь!!!
вітаю.... я сподівався, що хоча б ви мені допомогти,.... але, як я бачу..... я знаю, все добре на словах.... але факти.....????????
спасибі sandro.. що люб'язно спробуйте мені допомогти.. але pultroppo без успіху...
повторюю... якщо оновити всі.... (у спокої) ви побачите.. що моя допомога, я дав... я можу тобі дати підстави для карт, завантажених.... але це було тільки тому, що я вже на сервері.. і я швидко публікацією... тому що я бачив сандро підключений...
але повірте.., що правила я читав!!!