Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    oakley... будете відчувати себе по-справжньому велика різниця з swich off..
    для swirl... я видалив особисто впускний колектор.., щоб побачити, як це було зроблено.. на машині я гніздо використовується... і зробив 100 000 км з dpf активний і egr активна..
    так що був там все видалили...
    тут кілька фотографій... з swirl.. до і після..

91240010.jpg96152610.jpg91183510.jpg91191110.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    oakley... будете відчувати себе по-справжньому велика різниця з swich off..
    для swirl... я видалив особисто впускний колектор.., щоб побачити, як це було зроблено.. на машині я гніздо використовується... і зробив 100 000 км з dpf активний і egr активна..
    так що був там все видалили...
    тут кілька фотографій... з swirl.. до і після..

91240010.jpg96152610.jpg91183510.jpg91191110.jpg
    Мені залишається спробувати..... Таким чином, біт не досить? Або ви?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви вважали, що робите switch-off пройшли обмежувачі дим лямбда основі maf-based? різниця в продуктивності пу? бути віднесено також до цієї речі!

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    чесно... я волію його swich off.., тому що я вважаю, що ecusafe... чи тільки так... не правильно виконують свою роботу..!! в іншому випадку я не мав би навіть засмічення 1000.., що не відбувається, до заздалегідь рестайлінг.. .старше 2008..
    те, що я не розумію.. це тому, що... з swich off.. мені вийдуть ці дані..
    з ecusafe.. був битий змінена програма... але я... в моєму файлі... я нічого не змінив, з того swich off /датчик тиску/і деякі dtc..!! і я не розумію чому, мій друг.. ці проблеми не буває...
    на мою думку", і була журнал логіку dpf.. з рестайлінг... і звідси всі проблеми засмічення... тому що програми-те ж саме.. машина ж.. але дають 2 результати абсолютно різні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    вибачте, але sw і hw рівні?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ні..!!! логічно...

перо... наприклад, на 138-494 проблема засмічення не є...
    у той час як на.. 160-252 або моя 576-754... проблема є..
    вперше згадується... і до рестайлінг.. мені здається, наприкінці 2006 або початку 2007 року (я повинен запитати ) не проблема..

другий і 2010 року, і моя 2009 року..

починаючи з 2008 року... на мою думку " і змінена логіка dpf...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    ні..!!! логічно...

перо... наприклад, на 138-494 проблема засмічення не є...
    у той час як на.. 160-252 або моя 576-754... проблема є..
    вперше згадується... і до рестайлінг.. мені здається, наприкінці 2006 або початку 2007 року (я повинен запитати ) не проблема..

другий і 2010 року, і моя 2009 року..

починаючи з 2008 року... на мою думку " і змінена логіка dpf...
    тоді вибачте, я б сказав, що і нормально, що у вас є, що проблема управління dpf і інший, можливо, для restilyng ce була гарна, з-за проблем, які заважають їй dpf максимум, потрібно було читати ваш файл і swicciarlo або обробки з допомогою різних програм, однак, якщо ви пошту два файлу ori двох легкових автомобілів і тих, хто ще експерт ви будете знати, " сказати, що можна змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    рестайлінг ? '09, з введенням двигунів 2.0-5 євро, ваша ти сказав, що €4 правда?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    рестайлінг... іде в 2008 році з my08..
    у 2009 році вийшли нові двигуни-2000 jtdm2...
    моє перо.. і початок 2009 р. і ще монтує старий двигун... 1.9 jtdm потужністю 150 л. с.
    додаю фото.. з позначкою затвердження..

947019_301053520031521_599024953_n.jpg

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    вам подобається робити professorino..!!!! браво..!!
    повинно бути, сара була поспішав викладати карти на сандро.., що я зробив, скажімо, "неправильно", і не використовувати режим розширеного вкладеним (я вже на сервері ******)
    я не намагаюся нічого нікому, я тільки прошу допомогти мені розібратися в МОЇЙ МАШИНІ ...не зареєстрований і ніколи не diventero... як з презентації робота на болти... і proseguiro це зробити...
    якби я прочитав сторінок.... я написав... або, принаймні, я lincato як зробити swich off... (матеріал segretissima на форумі), тому допомога я дав!!! і якщо закони не я писав тільки в цій статті...
    подумав сандро не пов'язати фото... але поставити його на вигляд... (те, що ти... як в цій посиланням.. http://www.professionalchiptuning.ne...i-su-modifiche )
    як я бачив ... чи ви не знаєте, дайте мені рішення або тримайте в секреті ваші речі...
    дякую.... відмінна допомога...

я не просив зробити файл готовий... але тільки якщо ви знаєте рішення..., якщо б... і на це питання !!!
    перечитайте все добре...

тепер ... якщо ви хочете bannarmi.. bannami так само... але буду робити вигляд, що ця дискусія буде видалено..!!!

вільно вибирати....

ps.. подивіться на фото.... і шукайте... на 159 oc.... і ви побачите... що щось хороше... я знаю, що робити, а також ioo..!!! (весло на 1.9 q-tronic)

щиро це попередження... і фраза... ви читали правила.... я не хотів, щоб nullla... тому що правила я читав..!! і не я вів себе так погано...

ps... увійди в мій профіль... і дивіться.. якщо я коли-небудь написав, pm хто-небудь!!!

вітаю.... я сподівався, що хоча б ви мені допомогти,.... але, як я бачу..... я знаю, все добре на словах.... але факти.....????????

спасибі sandro.. що люб'язно спробуйте мені допомогти.. але pultroppo без успіху...

повторюю... якщо оновити всі.... (у спокої) ви побачите.. що моя допомога, я дав... я можу тобі дати підстави для карт, завантажених.... але це було тільки тому, що я вже на сервері.. і я швидко публікацією... тому що я бачив сандро підключений...
    але повірте.., що правила я читав!!!

Стр. 6 з 9 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •