Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: 1.6 HDI 110cv ріпи/вмирає

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353

Exclamation 1.6 HDI 110cv ріпи/вмирає

Всім привіт...
    не знав де розмістити, але мені потрібно думка тих, хто має руки в тісті на ці речі, ми бачимо, виходить щось хороше!

Peugeot 3008 1.6 hdi FAP 110cv

Особливо, коли температура на вулиці ? низький, між 1600 і 1900 оборотів в хвилину ріпи (не завжди), і іноді навіть помирає!! Без помилок і індикатори несправності!

Я пробував файл з видалення fap і egr, але не ? змінилося МАЙЖЕ нічого. Я намагався curiosit? також файл злегка відредаговане у звичайні карти, і не міняв майже нічого.

Діагноз ? було завжди з pp2000, так що якщо щось не те ви бачите...я ? мертва, навіть коли я робив діагностику, і все було в нормі.

До речі, інший 1.6 hdi edc16c34 (на якій я не доклав руку я) знайомий пару місяців тому аналогічна проблема, тільки, що його нудить, але не вмирає.

Класична проблема, на якій померти з розуму: хтось не вирішив щось подібне? Існують оновлень SW peugeot? (у разі, якщо місце золота для порівняння)

PS: у Peugeot змінили навіть ECU на гарантії, без дозволу нічого :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    Пу? бути якийсь датчик, який від невірних значень, але не дуже неправильно для того щоб привести в DTC.
    Це пу? пояснити також зміна ECU марно.
    Що ви розумієте під ріпи?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    коли він помирає, то починається відразу або вам потрібно attender час, перш ніж зупиниться на мотоциклі?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    Але в основному, ОРІ такі речі трапляються?
    Чому? якщо defap не ? зробив, як ви повинні, виключаються також з dtc, а потім з діагнозом не подивитися-й? проблема...
    Мені здається, дуже дивно, що вмирає, і не tdc

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Значення тиску/температури в значення "потрібні" даних від діагнозу/ecu. Дійсно, управління ? дуже точний, навіть корекція форсунок межує з нуля, всі чотири!

Виникла проблема з транспортного засобу оригінал, автомобіль без fap/dpf, з автомобіля без fap/dpf і деякі невеликі зміни параметрів уприскування палива/turbo, щоб спробувати "позбутися" проблеми.
    Порядок вищезазначеного ? в хронологічному порядку, тому я не робив пироги з fap і зараз виникають проблеми.

З "рве" я маю на увазі, що втратите хід прискорення: як якщо б кожен стільки, інжектор почнуть вистрибувати з готелю' ін'єкції
    Коли помирає від спочатку потрібно трохи поділити, після зміни, замість цього часто починається відразу.

All' видалення FAP і EGR були скинуті, а також всі пов'язані з діагностики Peugeot, як і від практики.

I dtc їх не давав, навіть з серійний автомобіль, тому я не думаю, що може бути у зв'язку з деякими змінами all' електроніка...

Мозковий штурм :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    До інтуїції я б сказав, 9/10 регулятор тиску.

Підключіть авто до діагнозу з відображенням значень і постав тиску в рампі і перевіряти, якщо при вимиканні тиск падає різко і швидко. Якщо не ? регулятор може бути також насоса високого тиску. На вашому місці я не став би витрачати час перетворення, враховуючи, що сон поширених дефектів, пов'язаних з компонентами, які ви мені повідомили.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Ну я використовував всі наявні в моєму розпорядженні, щоб спробувати вирватися з цього зачарованого кола...

Насправді, коли ? померла в діагностиці тиск в магістралі rail ? пішов на нуль проти запиту про 500bar. Але я думав, що саме чому? ? померла! Спробуємо з датчиком Rail, отже,....

Спасибі за введення ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    Ну я використовував всі наявні в моєму розпорядженні, щоб спробувати вирватися з цього зачарованого кола...

Насправді, коли ? померла в діагностиці тиск в магістралі rail ? пішов на нуль проти запиту про 500bar. Але я думав, що саме чому? ? померла! Спробуємо з датчиком Rail, отже,....

Спасибі за введення ;-)
    Не потрібно міняти датчик тиску... потрібно міняти регулятор тиску

Якщо не ? його потрібно замінити насос високого тиску.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    6
    перевірте з PP200 тиск запитом, вимірюється, і особливо в циклі закриття регулятора тиску.
    У 1350bar повинні стояти близько 42% закрито. Якщо подивитися, що йде, наприклад, 80% означає, що ECU ? пішов у leak mode. Якщо йде витік, а в реальності? не з'? втрати дизельного палива, з закриттям регулятора вище 80% ви перевищите допустимий тиск в одну мить, і не вводить-й? нічого = двигун раптово зупиняється.
    На жаль, PP2000, не ? дуже швидко в читаннях і ви не можете бачити все, що відбувається від моменту до моменту..
    Ви повинні виміряти mla тиску з Lexia, вибираючи Citroen, який має свій власний двигун.
    З Lexia, ви можете вибрати параметри, які потрібно виміряти, і менше параметрів є, pi? швидко ? читання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    коли не відродився ? їх, що потрібно перевірити prex rail

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді