Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Там я кажу, мій... мені здаються дивними відмінності між цими двома 159... По-моєму c і була проблема раніше. Також, чому? у defap з ecusafe дав би проблем, навіть на мене.. у мене Brera 2.4 кінці 2009 року, а потім і в європі вона з edc16c39 оброблений файл з ecusafe і, крім l засмічення 1000% не має жодних симптомів ненормальною

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    * сандро..
    твердження, не я маховик... (і чому я вібрації до мінімуму... як правило, ставляться саме маховика...), але і автоматично..!!
    дякую вам, якщо ви хочете, скажімо, "на деякий час" для мене не перебудувати... але ce побачити... серед 1000 км...

* oakley..

машина йде добре, навіть з ecusafe..., мабуть, я.. занадто вказують на....
    як ви помітили, теж... на рестайлінг.. є проблема засмічення 1000..
    запевняю вас... що з swich off.. машина працює дійсно краще...
    я побачив, що на обговорення " ми вивчаємо edc16," там значиться як зробити swich off... на останніх сторінках... якщо ви йдете, спробуйте... побачите, ви теж зміни..
    я відчуваю, що машина більше... "вільний", скажімо... і за словами мого друга.. це повністю виключає пост ін'єкції...
    з ecusafe.. ви завжди dpf.. в комплектації автомобіля... а ecusafe.. вона виявиться завжди "******"
    а swich off.. і саме відключено..

*все..
    тепер або порівняв орі 159 без засмічення 1000 в і з (обидва ручні..) і я помітив цю різницю...

Immagine.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Я не вдома... Може? спробувати після 3.. ви Б, cos? добрий розмістити екранна перемикача "off"?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ви розмістите посилання.. на форумі... де говорять на зміни....

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post45958

і перше повідомлення читати.!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Не preocupate замятой тисячі% не ? те, що створює проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Бо вже. Те, виправити, повернувши ori біт, але не ставить під загрозу нічого не тримати його на 1000. Вони тепер цікаво спробувати, з допомогою перемикача off заміна файлів ecusafe. У матчі також всі винятки swirl. Питання біт dpf і датчик off ? в 8 біт?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    *вже..
    ми говоримо все інше...

* oakley...
    зробіть в 16-бітний motorola...!! потрібно зробити dpf off і ламба off.. потім перевіряти її діагноз, якщо ви знаменує кузов без dpf і без ламба..

також я видалив всі swirl... фізично.. що карту..!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    *вже..
    ми говоримо все інше...

* oakley...
    зробіть в 16-бітний motorola...!! потрібно зробити dpf off і ламба off.. потім перевіряти її діагноз, якщо ви знаменує кузов без dpf і без ламба..

також я видалив всі swirl... фізично.. що карту..!!
    Ви metter? той біт. Нуля...але тільки, щоб зробити порівняння двох методів defap. Що стосується swirl я хочу спочатку спробувати залишити їх відкритими..... Тому " сходинки до 2000, що мені не подобається.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Ви metter? той біт. Нуля...але тільки, щоб зробити порівняння двох методів defap. Що стосується swirl я хочу спочатку спробувати залишити їх відкритими..... Тому " сходинки до 2000, що мені не подобається.
    Як я вже сказав в іншій дискусії, я пробував файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Між 3 ніякої різниці prestazionalmente і все працювало чудово. Єдина різниця з swich off повний defap, видаливши як діагноз всі записи, що відносяться до dpf (після ін'єкції, деградації нафти, регенерації вимушених, і т. д.... і т. д......).

Ще одна річ. Як він вже намагався у форумі тільки swich off без defappare файл не працює. Якщо ви докладете підтвердження.

Нарешті-про-бітний 8-бір

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Як я вже сказав в іншій дискусії, я пробував файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Між 3 ніякої різниці prestazionalmente і все працювало чудово. Єдина різниця з swich off повний defap, видаливши як діагноз всі записи, що відносяться до dpf (після ін'єкції, деградації нафти, регенерації вимушених, і т. д.... і т. д......).

Ще одна річ. Як він вже намагався у форумі тільки swich off без defappare файл не працює. Якщо ви докладете підтвердження.

Нарешті-про-бітний 8-бір
    вже... так що ти відповідь на мої проблеми??
    мій друг... він зробив те swich off.., зняв датчик перепаду тиску... але мені не вистачає, щоб видалити всі дані... як ви бачили на фото.. не та, що не могли б ви надіслати мені??

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •