Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: карту alfa 147 1.9 jtdm 8v

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141

карту alfa 147 1.9 jtdm 8v

скільки пристрасті, які ви, хлопці, complimentissimi!!це ? перше, що я можу сказати!! і після цього? passerei запитати думки/поліпшення, що ви можете застосувати до своєї карті,побачив, що я один з останніх гравців, і розумію, менше однієї тисячної частки порівняно з вами!!але план план..з вашою допомогою і з допомогою моєї волі? вона поліпшить?!!
    підводячи підсумок..авто мені дуже подобається, як v?,тільки p? на низьких,до 1750/1800 оборотів в хвилину приблизно,залишається р? сидить...це коли я сів на холодну з народу в 140cv на гарячій моїй 120cv(x міркувань trafilazione масла)раніше ходив набагато краще на низьких,але гірше на високих!!мій близький друг вже? мене покращилася досить р?,видно, що просто монтується в автомобіль було так палити і не ходив, навіть не granch?!!тепер цікаво, lumi для Вас..ветеранів chiptuning..де зробити?як?grrrrazie заздалегідь!!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Карту не ? погано, але є деякі невідповідності:
    Ви торкнулися 2 обмежувачі дизель, але не ви їх правильному використанні, вони не вистачає 1, а потім, якщо приплив через час ін'єкції, і краще не торкатися до них, оскільки збільшується ін'єкції 2 рази, що так і не знаєте, і манді, ноя більше дизельного палива, ніж те, що ви думаєте
    карту часів ? змінено особливим чином, що критерій у вас змінюється?
    Досягнення є motiiv якщо ви зробили їх таким чином?
    до торкнувся 2 карти dpf, турбо, а інший-rail
    турбіна по-моєму ? трохи перебільшені, турбіна на 140 ? ті ж 120, змінюється саме в бік жарко, тому ви не зможете мати поліпшення, 1749V, той же компресор, ви в 1.5 бар, що більш ніж 1.6 піку, я став обережний у цих тисках.

Він DPF?

У будь-якому випадку, щоб бути перший мод, не ? погано, ви бачите набагато гірше, якщо ? борошна вашого багато, як на початку, не ? не погано

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Карту не ? погано, але є деякі невідповідності:
    Ви торкнулися 2 обмежувачі дизель, але не ви їх правильному використанні, вони не вистачає 1, а потім, якщо приплив через час ін'єкції, і краще не торкатися до них, оскільки збільшується ін'єкції 2 рази, що так і не знаєте, і манді, ноя більше дизельного палива, ніж те, що ви думаєте
    карту часів ? змінено особливим чином, що критерій у вас змінюється?
    Досягнення є motiiv якщо ви зробили їх таким чином?
    до торкнувся 2 карти dpf, турбо, а інший-rail
    турбіна по-моєму ? трохи перебільшені, турбіна на 140 ? ті ж 120, змінюється саме в бік жарко, тому ви не зможете мати поліпшення, 1749V, той же компресор, ви в 1.5 бар, що більш ніж 1.6 піку, я став обережний у цих тисках.

Він DPF?

У будь-якому випадку, щоб бути перший мод, не ? погано, ви бачите набагато гірше, якщо ? борошна вашого багато, як на початку, не ? не погано
    привіт,дякую за відповідь, по-перше! карту мені зробили в іншому,як вже? каже, в перший пост!я все ще новачок, на жаль!!тим не менш, я dpf і крильчатки ? відрізняється повір мені!!крильчатка 120 було 5 лопатей,проти 6 крильчатки 140!і мій друг, я повинен збільшити турбо, так? автомобіль,за чутками, cio? не вистачає повітря!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дайте мені зрозуміти, у вас встановлений крильчатка всмоктування 1749V на одній 1749V але на випускних???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ? таке неможливо, gt1749Vo VB або VM відрізняються тільки твердістю, саджанець у conngiunzione але все інше ? ідентичні, і тримають " + " або " - все ж тиск, а відповісти на питання, ви поставили крильчатку холодної сторони на гайку на гарячій стороні?

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    ? таке неможливо, gt1749Vo VB або VM відрізняються тільки твердістю, саджанець у conngiunzione але все інше ? ідентичні, і тримають " + " або " - все ж тиск, а відповісти на питання, ви поставили крильчатку холодної сторони на гайку на гарячій стороні?
    я повинен мати фотографії..завтра місце!!!! ..я поставив крильчатку холодній стороні, 140 і геометрію 120!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    а то автомобіль ви курите, тому що у вас розблоковано деякі обмежувачі дизель, прийде до тебе майже 85mm3 дизельного палива, потім до in bad dad також час до 12%, то ми, наприклад, ще 9-10mm3 дизель ще для анімації, так що ви даєте між 92 і 97 мм3 палива приблизно (розрахунок трохи спартанський...навіть дуже ) із заздалегідь максимум 1.4 градусів і 2 градуси 4500d де ? l"тільки точка, в якій заздалегідь б зменшилося.

Ми бачимо вас be зрозуміти, ви введіть під тиском X 1000 us секунд, ці us inbase на кількість раундів, їх можна перетворити на тривалість градусів валу, ок? отже, якщо вже до ін'єкції, але до 7? після точки максимальної близькості до поршневої голівки, тепер, зі збільшенням часу на 12% ми, звичайно, виявиться більше 10?, ви передбачали " так " і " ні " 1 ступеня, отже, залишок палива, де все це скінчиться? в каналізацію, і що? ефект? те, що турбіна занадто багато солі тиску для дизельного палива, що прискорює обертання, то trascialando все те, що від нього може виникнути на турбо, що відбувається, то? звичайно дизель, який йде в злив = дим вихлопних газів. між тим причина на це, то я прошу вас, ви знаєте, що зробив ваш друг, на картку? у вас є ideo, що торкнулася чи все ще не розумієте, що чіпали? cio? карти, які він порушив у фізичної mtore, що вони роблять, і в логіці ecu?

Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    а то автомобіль ви курите, тому що у вас розблоковано деякі обмежувачі дизель, прийде до тебе майже 85mm3 дизельного палива, потім до in bad dad також час до 12%, то ми, наприклад, ще 9-10mm3 дизель ще для анімації, так що ви даєте між 92 і 97 мм3 палива приблизно (розрахунок трохи спартанський...навіть дуже ) із заздалегідь максимум 1.4 градусів і 2 градуси 4500d де ? l"тільки точка, в якій заздалегідь б зменшилося.

Ми бачимо вас be зрозуміти, ви введіть під тиском X 1000 us секунд, ці us inbase на кількість раундів, їх можна перетворити на тривалість градусів валу, ок? отже, якщо вже до ін'єкції, але до 7? після точки максимальної близькості до поршневої голівки, тепер, зі збільшенням часу на 12% ми, звичайно, виявиться більше 10?, ви передбачали " так " і " ні " 1 ступеня, отже, залишок палива, де все це скінчиться? в каналізацію, і що? ефект? те, що турбіна занадто багато солі тиску для дизельного палива, що прискорює обертання, то trascialando все те, що від нього може виникнути на турбо, що відбувається, то? звичайно дизель, який йде в злив = дим вихлопних газів. між тим причина на це, то я прошу вас, ви знаєте, що зробив ваш друг, на картку? у вас є ideo, що торкнулася чи все ще не розумієте, що чіпали? cio? карти, які він порушив у фізичної mtore, що вони роблять, і в логіці ecu?
    у машині палити курите,але тільки у випадку, якщо випад!в іншому випадку навіть не тінь!!st? ще, вивчаючи vare карти!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    очевидно, що курить тільки фон, раніше, ніж ви відредагували багато часу, ні авансів, добре, якщо ви вчитеся повідомляє, між тим, те, що ви думаєте, що ви дізналися, поділіться, по-твоєму, за те, що ти зрозумів, що назад

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Подивитися, як я дізнався, я, фінч? ви не будете прагнути зрозуміти те, що роблять карти, а також, звичайно, з питань, які йому тут, на форумі, не ви зрозумієте, роботи, тільки так ви зможете дізнатися і зрозуміти, де і як діяти на карті. Ця карта, як і більшість карт, які ви бачите навколо, не кроком розумний серед них, так? кожній карті.посилається на інший

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •