Стр. 27 з 42 PrimaПеред ... 17252627282937 ... ОстаннєUltima
Результати від 261 до 270 в 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    але dpf ви фізично видалені? тим не менш, коли відключаються датчики повинні бути відключені, він правий, маріо, варто аварій, випадкових і не дуже добре визначаються.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ви dpf вже? був вилучений і фізично, і через раз. Як тільки у мене час виходу зонда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я підвищення температури дуже швидко, коли вони на повному газу, що, звичайно, завжди зупиняється в дюймі під 90, але ви бачите, майже в очі, що сіль, якщо в повний газ і, можливо, ін'єкції занадто раннє з цих +5.5 градусів або ? нормально, і це не приносить серйозних ушкоджень форсунок або що ще?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    спробуйте повернути передоплату орі, після піднімається температура! авансові платежі є знизити температуру в кімнаті! на жаль, з усім, що дизель ? фізіологічні, що температура піднімається це не так. двигун не відчуває, але, звичайно, ви не будете мати максимальну надійність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тут може прийти той факт, корекції високої циліндра 3? бо інжектор гріє troppoo? як максимальний тиск в rail я 1700 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    по мені не багато 1700bar... але якщо інжектор був difettato в джерело впевнений, все це посилює ефект

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    зараз я проходжу лікування з bhardal близько 6 заповнені, якщо ситуація не поліпшується, коли виправлення настає 4-я їх переглядати, вважає, що поки не даю йому пару затяжок передач на холодній виправлення всіх форсунок ніколи не перевищують 1 мм3, після того, коли ви laza темп інжектора в 3-мені йде 3.5, але мінімум ? а regolarissimo і у мене ніяких вібрацій

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    але корекція йде спостерігали, як мінімум, в схемі, я сумніваюся, що це так? актуально, поправте мене, якщо я помиляюся...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Насправді я завжди до мінімуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    місце для нової карти, я пробував різні конфігурації, аж до 110mm3 дизельного палива, але не мені, особиста парковка, тепер я знайшов ідеальний баланс, навіть dopo2 км затяжок, температура, не ? приїхала в 90-х? і машині добре, і ? дуже прогресивною, мало диму, turbo до 1.55 бар пік.

я переробив карту перетворення і карти педаль**** шукаю велику linearita навіть в 2d

додаю карту
    File Allegati Файл Вкладення

Стр. 27 з 42 PrimaПеред ... 17252627282937 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •