Привіт всім!!!!
для тих, хто трохи часу, щоб цілком присвятити себе мені дасть суд на цю карту?
я готовий до будь-якої критики, і насамперед ради...![]()
Привіт всім!!!!
для тих, хто трохи часу, щоб цілком присвятити себе мені дасть суд на цю карту?
я готовий до будь-якої критики, і насамперед ради...![]()
спробуйте і ви не будете відчувати велику різницю у продуктивності, проте в цілому добре.
ти торкнувся карти право на правильному шляху.
є ще багато карт від редагування в 2d, тип нм на iq, лямбда і обмежувачі крутного моменту для руху, але в карті soft, як це, що я міг би визначити КРОК 1, не ? необхідно, щоб доторкнутися до них
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
1CA21C лямбда
1cb734 обмежувач крутного моменту
1cde2c і слідувати обмежувач крутного моменту для одного руху
1E4BDC? обмежувач залежно від температури всмоктуваного повітря, у вас змінено з 65? ... я б, навпаки,
1e8774 і нижче, на відміну від, як вважають багато хто, не є обмежувачі крутного моменту, регулятор тиску дизельного палива, ви будете мати порожніх...
Я? живу час оригінальний, але я б дав кроком на педаль до 450, обмежувачі крутного моменту, відповідно, і карту лямбда-abbasserei дуже, біля 1000punti (якщо, звичайно, автомобіль не має fap,але якщо я не помиляюся, то не слід встановлювати його в 90cv)
cinqueturbo не перебільшуйте, не слюда жан тодд
ми говоримо, що, говорячи в термінах %, на педаль акселератора, ви можете спокійно дати подвійний крок, який ви дали ви.
змінюється, звичайно, обмежувачі крутного моменту, в тому числі обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться за адресою 1cbe2c, я думаю, що сандро має неправильний тип лист
в даний час обмежують крутний момент до 2500, cio? 250nm. їх максимальне значення, отримані в карти педалі акселератора
карту лямбда-ви можете підвищити, сто очок
1e8774 rimettili оригінальні
в тиск у магістралі високого тиску c'? помилка, у вас збільшена на 50 базисних cio? у 5бар...мене хотіли знизити 50 бар cio? 500 очок
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Дякую Хлопці!!
тепер мені накласти? відразу!
з вашим вказівкам, sistemer? помилки на цій карті stepp1,
і маяк в stepp2, щоб трохи збільшити, pi?,
клієнт, можливо, хоче спробувати-й? агресивний,
що мені потрібно перевірити нижче
Знову Дякую....
обмежувачі крутного моменту я був неправий, напиши, я адресу написав волхвів, крок 1, тобто те, що вас у курсі, - і ви відчуєте, як тільки зміна, рекомендую вам спробувати прямо один крок більше? штовхнув!
тоді на практиці обмежувачі крутного моменту ragionaci, як робити з допомогою педалі, тобто, якщо ви хочете 300 нм (наприклад, переконайтеся в тому, що ти дещо пі? від педалі, то їх кордону з обмежувачем крутного моменту точно. карти lamda, якщо у вас немає dpf, я пропоную вам прокласти всі 1000punti, те, що я зробив, я не курив, навіть не трохи... таким чином...
Я думаю, що я розумію, що концепція..
але чи проблеми в інтерпретації обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться поза драйвера..
не знаю, з чого почати, я бачу, 7-ступінчаста коробка передач.. або зрозумів, де 1 або задню передачу, і означають dec..
або зробив скріншот, щоб зрозуміти мої сумніви...