Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 38
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення

Думку Карта Focus 1,6 TDCI 90cv

Привіт всім!!!!
    для тих, хто трохи часу, щоб цілком присвятити себе мені дасть суд на цю карту?
    я готовий до будь-якої критики, і насамперед ради...
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    спробуйте і ви не будете відчувати велику різницю у продуктивності, проте в цілому добре.
    ти торкнувся карти право на правильному шляху.
    є ще багато карт від редагування в 2d, тип нм на iq, лямбда і обмежувачі крутного моменту для руху, але в карті soft, як це, що я міг би визначити КРОК 1, не ? необхідно, щоб доторкнутися до них
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    спробуйте і ви не будете відчувати велику різницю у продуктивності, проте в цілому добре.
    ти торкнувся карти право на правильному шляху.
    є ще багато карт від редагування в 2d, тип нм на iq, лямбда і обмежувачі крутного моменту для руху, але в карті soft, як це, що я міг би визначити КРОК 1, не ? необхідно, щоб доторкнутися до них
    Великий Волхвів!!! і честь, що коментар
    але, по-твоєму, що там? витягнув у резюме?
    і ви можете дати мені деяку інформацію на крок 2, якщо я не прошу занадто багато?
    або де я можу знайти те, що потрібно в 2D?
    тим часом спасибі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    1CA21C лямбда
    1cb734 обмежувач крутного моменту
    1cde2c і слідувати обмежувач крутного моменту для одного руху
    1E4BDC? обмежувач залежно від температури всмоктуваного повітря, у вас змінено з 65? ... я б, навпаки,
    1e8774 і нижче, на відміну від, як вважають багато хто, не є обмежувачі крутного моменту, регулятор тиску дизельного палива, ви будете мати порожніх...

Я? живу час оригінальний, але я б дав кроком на педаль до 450, обмежувачі крутного моменту, відповідно, і карту лямбда-abbasserei дуже, біля 1000punti (якщо, звичайно, автомобіль не має fap,але якщо я не помиляюся, то не слід встановлювати його в 90cv)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    cinqueturbo не перебільшуйте, не слюда жан тодд

ми говоримо, що, говорячи в термінах %, на педаль акселератора, ви можете спокійно дати подвійний крок, який ви дали ви.
    змінюється, звичайно, обмежувачі крутного моменту, в тому числі обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться за адресою 1cbe2c, я думаю, що сандро має неправильний тип лист
    в даний час обмежують крутний момент до 2500, cio? 250nm. їх максимальне значення, отримані в карти педалі акселератора
    карту лямбда-ви можете підвищити, сто очок
    1e8774 rimettili оригінальні
    в тиск у магістралі високого тиску c'? помилка, у вас збільшена на 50 базисних cio? у 5бар...мене хотіли знизити 50 бар cio? 500 очок
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Дякую Хлопці!!
    тепер мені накласти? відразу!
    з вашим вказівкам, sistemer? помилки на цій карті stepp1,
    і маяк в stepp2, щоб трохи збільшити, pi?,
    клієнт, можливо, хоче спробувати-й? агресивний,
    що мені потрібно перевірити нижче
    Знову Дякую....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    обмежувачі крутного моменту я був неправий, напиши, я адресу написав волхвів, крок 1, тобто те, що вас у курсі, - і ви відчуєте, як тільки зміна, рекомендую вам спробувати прямо один крок більше? штовхнув!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    обмежувачі крутного моменту я був неправий, напиши, я адресу написав волхвів, крок 1, тобто те, що вас у курсі, - і ви відчуєте, як тільки зміна, рекомендую вам спробувати прямо один крок більше? штовхнув!
    Спасибі, Сандро!!!
    і Ще
    Спасибі Волхвів!!!
    я працюю, і що я трохи турботливою з лім. пара і карту лямбда..
    я намагаюся зрозуміти щось..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    тоді на практиці обмежувачі крутного моменту ragionaci, як робити з допомогою педалі, тобто, якщо ви хочете 300 нм (наприклад, переконайтеся в тому, що ти дещо пі? від педалі, то їх кордону з обмежувачем крутного моменту точно. карти lamda, якщо у вас немає dpf, я пропоную вам прокласти всі 1000punti, те, що я зробив, я не курив, навіть не трохи... таким чином...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    тоді на практиці обмежувачі крутного моменту ragionaci, як робити з допомогою педалі, тобто, якщо ви хочете 300 нм (наприклад, переконайтеся в тому, що ти дещо пі? від педалі, то їх кордону з обмежувачем крутного моменту точно. карти lamda, якщо у вас немає dpf, я пропоную вам прокласти всі 1000punti, те, що я зробив, я не курив, навіть не трохи... таким чином...
    Я думаю, що я розумію, що концепція..
    але чи проблеми в інтерпретації обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться поза драйвера..
    не знаю, з чого почати, я бачу, 7-ступінчаста коробка передач.. або зрозумів, де 1 або задню передачу, і означають dec..
    або зробив скріншот, щоб зрозуміти мої сумніви...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •