Сторінка 8 з 55 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima
Результати від 71 до 80 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    я розмовляв вчора ввечері з tidus (ми знаємо, що "особисто"), в принципі те, як я ? повідомив, від ingeniere bosch, ? начебто dutycicle управління двигуном, в основному ecu знає, що повинен перевірити і commisurare всі параметри в залежності від оборотів. пройшов то таких ебу перестає контролювати деякі параметри ... не s? на жаль, сказати вам, що я не хотів сказати більше. для t двигуна, я маю на увазі перетворення температури двигуна (h2o).
    продовжуючи трохи більше? далі ми знаходимо дві інші криві, перерва з 1200, і серед максимальні значення 8192, то ? картку і відразу ж після контролю потоку повітря, функція перетворення педаль (не мапу педаль ? добре відрізняється)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Наскільки я розумію, не дуже важливо з точки зору продуктивності, чи не так?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    з точки зору продуктивності не мають інтерес, навіть якщо з'? сказати, що один хоче змінити turbo, і, отже, визначити пі? повітря на датчик витрати повітря повинні agirci вище (на другі, перший ? не має значення, я використовую, щоб перевірити на наявність оборотів на мокрій дорозі за межами кривої в низьких передач таким чином, що якщо доведеться вирізати становий не ? жорстокою, але поступове, що дозволяє краще зйомки на наступну передачу)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    мій дорогий друг, близнюки!! добре!!! ось ми всі тепер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Gemini89 Visualizza Messaggio
    я розмовляв вчора ввечері з tidus (ми знаємо, що "особисто"), в принципі те, як я ? повідомив, від ingeniere bosch, ? начебто dutycicle управління двигуном, в основному ecu знає, що повинен перевірити і commisurare всі параметри в залежності від оборотів. пройшов то таких ебу перестає контролювати деякі параметри ... не s? на жаль, сказати вам, що я не хотів сказати більше. для t двигуна, я маю на увазі перетворення температури двигуна (h2o).
    продовжуючи трохи більше? далі ми знаходимо дві інші криві, перерва з 1200, і серед максимальні значення 8192, то ? картку і відразу ж після контролю потоку повітря, функція перетворення педаль (не мапу педаль ? добре відрізняється)
    я прийшов сказати, що це карту, щоб перевірити інші параметри, насправді ми знаходимо аналог на багатьох дизельних двигунів з CR повністю різні, як обсяг, так і на виробника, tattavia свою конкретну функцію, все ще не знаю навіть, чому? карту ? характерний тільки від осі, що вказує відсоток (8192), інші осі нам не вистачає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    так само, я завжди сумніваюся, на цій карті я не виявив матеріальні вигоди,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    щодо виступу збільшення дизельного палива залежно від тиску, ось що я вчився з уприскування 120cv 8v двигун 1.9 JTDm

у 200bar +100% тиск = +72% дизельного палива вводять
    у 300bar +100% тиск = +72% дизельного палива вводять
    у 400bar +100% тиск = +66% дизельного палива вводять
    у 600bar +100% тиск = +55% дизельного палива вводять
    у 800bar +100% тиск = +52% дизельного палива вводять

отже, справді ? функція логарифмічної limitatata від розміру млини тонкого помелу
    збільшення збільшення тиску уприскування зменшується, хоча і не різко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    з-й? 100% тиск, що ви маєте на увазі? Наприклад, ви хочете сказати, 200bar + 100%(200bar) і при цьому зберегти обсяг дизельного палива, що у вас в 200bar, оскільки це збільшує час вприскування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    +100% cio? подвоєння тиску, зберігаючи в той же час inj

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    практично збільшується відсоток дизельне паливо впорскується, зберігаючи в той же час вприскування і подвоєння тиску rail

Сторінка 8 з 55 PrimaПеред ... 67891018 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •