як ви його бачите
як ви його бачите
все вийшло, тепер я поясню, як я написав в bdm-файл, який я запропонував, magi1984 в іншій дискусії, де я намагався резервного копіювання, що нового? полягає в тому, що я написав, вважаючи, що файл був прочитаний в bdm, але і волхви, я сказав, тільки після того, що написали, що не було зачитано в bdm...мораль автомобіль працює з файлу прочитати з бд, і писав у bdm
я дуже радий, що ви вирішили, після годин думати про поради дати тобі подзвонити друзям, нареченому інтернет, врешті-решт, що пі? простий був, що працює, краще, cos
Дякую вам всім, qst форумі ? унікальний, на інших будуть обертатися пропозиції допомоги, за додаткову плату
у qst точки питання виникає спонтанно, ви можете писати всі файли ліжка, бд з bdm? звичайно, тільки flash
Абсолютно немає.......не всі
то, що ? трапилося з вами ? випадок (щасливий) з мого досвіду на edc16c8, edc16c34, edc16c39 і edc16c0 файли між різними і послідовний bdm
Може бути, я кажу, фігня, а в тому, що, на щастя, у мене не було можливості перевірити, але різний, не завжди означає, що не працює. Може бути, змінити деякі галузі не має ніякого значення, для роботи управління.
повірте мені, що в цьому випадку файли і послідовний bdm вони збігаються майже на всі, у тому сенсі, що, може бути, якась різниця існує, але не так-то? груба запобігання його від роботи. Замість цього на інші двигуни (безумовно, queli, що я перерахував) не вистачає-й? 50% даних з послідовного порту порівняно з bdm. Спробуйте самі файли, я їх розміщені всі на форумі в розділі "файли" орі!