і потім є речі, які я так і не зрозумів, можливо із-за роботи, що я роблю, що ви від правил стандартного в те, що я зробив. Тому що якщо людина карту ви сказали, але ви знаєте, я б зробив так, або я б зробив по-різному, як ніколи в цій галузі не існує універсальних правил для всіх, що в підсумку навіть не знаєш ще, як має поступати.......
на жаль немає, карта знаходиться на іншому комп'ютері, який я використовую виключно для того, пк знаходиться в машині, що в цей час і в майстерні
на турбіну впливає не тільки тиск, а й дизельне паливо!!!!!!
я згоден maggiora кількість? дизельне паливо, впрыснутое f? рости тиск турбо, я завжди ставив собі питання в чому? правильний метод зміни карти турбо? я поясню краще, якщо я хочу, щоб ввести певну кількість? x дизельного палива, скільки вам треба? рости тиск наддуву таким чином, щоб мати правильний витрата повітря? фізично не з'? величина, яка пов'язує об'єм, тиск...
не підвищує тиск, але і температура, і, звичайно, коли вони високі і стовп turbo і перша частина
ок, це добре... але моє питання було як збільшити оптимально таблиці, турбо знаючи, що бажають надати, наприклад, 10 мм^3 дизельного палива pi?
Востаннє редагувалось cicciogsr; в 31-08-2012 15:29
у будь-якому випадку я залишаюся думки, що той, хто має ставити турбіни, безумовно, не здійснюється балансування ad hoc.