Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 62
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    немає titus...]
    ви майже у мети, але розділ " обмежувач крутного моменту і карти педаль не йдуть добре, ви можете перевірити їх і подивитися, якщо ви слідували моїм порадам, я даю вам ключ до всього, газ вам добре, якщо ви відчуваєте, збільшення матеріального тільки вище 3000 оборотів? обмежувач крутного моменту, не чіпай його під 1500 обертів і до 2000 об легше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    В цю неділю я зробив тести, до цього тесту, що додаю !
    Я не проти , хороший поштовх , fumosit? майже відсутня, двигун-пі? ковзання газу закритий .

Думки ?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 28-05-2013 08:47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    відмінна карта, я радий, що ти слухав поради, остання порада, яку я даю вам, перевіряти її на обмежувач максимального крутного моменту при 1750 girir, мені здається, u-po-високий,c починає від 490nm після 2000 оборотів, так, щоб зберіг маховик, tnto цього значення не отримаєте, що ви перестанете обмежувачі і раніше, але comuncuq до 2000 нижче ви, то від 2000 обертів і далі перейти також тихо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    відмінна карта, я радий, що ти слухав поради, остання порада, яку я даю вам, перевіряти її на обмежувач максимального крутного моменту при 1750 girir, мені здається, u-po-високий,c починає від 490nm після 2000 оборотів, так, щоб зберіг маховик, tnto цього значення не отримаєте, що ви перестанете обмежувачі і раніше, але comuncuq до 2000 нижче ви, то від 2000 обертів і далі перейти також тихо
    Як ви сказали, пара, врешті-решт, обмежується, від limitayori дизельного палива, але зверніть увагу, що схема, в якій група маховик - зчеплення прагне pi? ? на 2000 об / хв, коли машина досягає максимального крутного моменту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Ок , в цей вечір у ретуші p? і тоді я дам вам знати відчуття !

Я зробив виправлення , звичайно, почуття залишилися колишніми , щоб зберегти, можливо, в наступній версії просто p? також на щабель вище 2000 вас ! Щоб повернутися до відчуттів, машина до 3000, конференц-й? гострий, але ви відчуваєте, p? відсутність у спині , безумовно, через відсутність дизельного палива. Підводячи підсумок, я збільшив тиск в магістралі rail 5% таких як час вприскування , теоретично повинні отримати p? pi? дизельне паливо, правильно ? Тепер для того, щоб удосконалювати поштовх, я повинен збільшуватися, "справа? дизельне паливо впорскується" ? Карту, що я бачу, ECMT ? Роблячи це, я повинен почати працювати на картах "фаза уприскування" ? І карти Лямбды ?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 29-05-2013 00:37

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    "фаза уприскування" залиште її орі, ecm називається cos? у egr, лямбда-карти при зміні часу уприскування таким чином "варвар", вони золоті, і останнє, що тиск дизельного палива не призводить до збільшення дизель, єдиний ефект, що має ? щоб знизити час вприскування, але на карту не нормальний ? необхідність, він робить це зміна, якщо потрібно надати 120мм^3/i (і, отже, турбо плюс та ін)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Так що якщо хочете збільшити p? коми б ви порадили мені ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я abbandonerei зміна часу (принаймні на першому етапі) і місце розташування шукаєте фільтри дизельного палива (яка в даний час доступна для широкої громадськості)... завтра будете бачити? якщо у мене є час написати вам адреси

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    26
    Може бути...........

Але вибачте, ви говорите, що фаза уприскування ? у egr в ecm......................але тоді мапу "справа? газу під назвою" що ? ? У pi? картки "крок inieziione" мають значень типу -1.20 +2.4 , мені здається, градусів !!!!!!!! Або мій драйвер ecm ? farlocco чи є речі, які не придають квадратну форму !

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Може бути...........

Але вибачте, ви говорите, що фаза уприскування ? у egr в ecm......................але тоді мапу "справа? газу під назвою" що ? ? У pi? картки "крок inieziione" мають значень типу -1.20 +2.4 , мені здається, градусів !!!!!!!! Або мій драйвер ecm ? farlocco чи є речі, які не придають квадратну форму !

кількість газу знову завжди має справу з клапаном egr, але не плутайте 5 карт на етапі уприскування базова карта
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •