ви можете мені пояснити як ви це зробили? нам я переплуталися p?, як вчинити, крок за кроком?
ви можете мені пояснити як ви це зробили? нам я переплуталися p?, як вчинити, крок за кроком?
тобто два файлу, один ? встановлення портів у перспективі, тобто патч, я кажу файлу (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), коли встановлюєте це на другий екран, ви виходите в центр сторінки послідовний, що ви segnerai, після завершення установки оновлення, коли ви йдете програмне забезпечення буде просити? реєстрація для початку ви розміщуєте на полі, що послідовний, що ви написали це раніше, і.......ви alllego зображення екрану послідовний
привіт
2013-05-26_170029.jpg
точне, то ви встановіть програмне забезпечення, і ви цього не зробите, починаючи, потім встановіть патч і після avii програмного забезпечення раніше, коли встановлюєте патч на екран, схожий на той, який я тобі відправив, я тебе йде послідовний вас копіюєте, а потім вставляєте його де говорить вам register / виїзду програмного забезпечення, подивитися, що з екрану install code і нам під ваш серійний тоді, коли він говорить вам компанії, я помістив два листи, я можу продовжити і запису
тепер запис можна повторити в меню ? c'? registre і riprovi і подивитися, якщо він йде
дозвольте мені знати,
здорово! працює, але ви можете? використовувати тільки на альфа-і opel або навіть на інший автомобіль?
у насправді, з мого bmw cominica хоча і говорить мені, мало, а з fiesta 1.4 tdci мій брат не спілкується
я думаю, cos? насправді bmw ? у грудні 2004 року, в той час як fiesta ? у квітні 2003 року, хтось намагався встановити scantool?