Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 53
    garret
    Guest
    я зараз використовую pakelo kripton kt, коштує набагато більше? але ? топ-повір мені, навіть amel'порадив на c60, а ви ? виявлено погане, на жаль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    але, побачивши в інтернеті багато хто вважає, що масло Racing...
    за ціну, замість цього я бачу навколо, у просуванні на 16 євро...? достатньо, але якщо ви dissangua

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    я, чесно кажучи, я ttrovo абсолютно з bardhal..***** unque, якщо, і незабаром нафта може бути анке нормальний
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    я, чесно кажучи, я ttrovo абсолютно з bardhal..***** unque, якщо, і незабаром нафта може бути анке нормальний
    чесно кажучи, я думав ставити компресор всередині westgate, щоб побачити, якщо ви "spurga" p?...що ви говорите? я роблю добре, або пошкодження, якщо я йду, наприклад, тиск, cos? висока?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    ризики прориву мембрани і після, може бути, підніміть понад 1,5 бар

P.S.
    але карта у вас є впевненість у тому, що виконана за всіма правилами мистецтва ? Ви робили спроби виправити, перш ніж addentrarti в механічних змін ?
    Не знімаючи нічого немає, але ми все ж таки люди, і, найчастіше, далеко від постійного, що замість нього може бути змінною, приводить нас до неправильних висновків і не дозволяє досягти цілей, або ми істотно уповільнює змушує нас йти по вулицях альтернативи зайве..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    ризики прориву мембрани і після, може бути, підніміть понад 1,5 бар

P.S.
    але карта у вас є впевненість у тому, що виконана за всіма правилами мистецтва ? Ви робили спроби виправити, перш ніж addentrarti в механічних змін ?
    Не знімаючи нічого немає, але ми все ж таки люди, і, найчастіше, далеко від постійного, що замість нього може бути змінною, приводить нас до неправильних висновків і не дозволяє досягти цілей, або ми істотно уповільнює змушує нас йти по вулицях альтернативи зайве..
    okok, то все що там я намагаюсь навіть очистити його за допомогою компресора!

на карту я йду +, що з закритими очима! ми зробили численні і різноманітні випробування та, на жаль, здається, prp моя турбіна реагувати таким чином. Реакція турбіни було в деяких відносинах краще, коли у мене ще кішки, а тепер є скат і я бачу, що скачати р? + швидко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Якщо, як дим, ви все-таки поклали добре зроблених дати 10% нафта і далі перевіряти, якщо підвищується тиск і продуктивність.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, залишайтеся в темі, дякую.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Якщо, як дим, ви все-таки поклали добре зроблених дати 10% нафта і далі перевіряти, якщо підвищується тиск і продуктивність.
    як дим nn я можу збільшити, так що давайте подивимося, якщо я можу вирішити, якщо встановити в інші манери кран
    я розумію, що це ? перший крок, щоб слідувати, у разі, якщо nn вирішую, то я повинен оцінити нову пружину для westegate

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав dibbutz Visualizza Messaggio
    як дим nn я можу збільшити, так що давайте подивимося, якщо я можу вирішити, якщо встановити в інші манери кран
    я розумію, що це ? перший крок, щоб слідувати, у разі, якщо nn вирішую, то я повинен оцінити нову пружину для westegate
    або вивернути трохи планку регулювання.

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •