Стр. 10 з 14 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima
Результати 91-100 з 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ах, ок, от, з нетерпінням чекаємо результатів випробувань, які ти будеш

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    безумовно, масла не вистачає? перш ніж потрапити в насос високого тиску, як ipotizzavo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    безумовно, масла не вистачає? перш ніж потрапити в насос високого тиску, як ipotizzavo
    вибач...але я не розумію, як ви робите essserne впевнений...може бути навіть де-інжектор, який відмовляється занадто багато...або насос просто не може тримати тиск, необхідне...я думаю, що це неможливо віднести проблему до лінії низького тиску..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    з тих тиск в грі, інжектор неохоче стріляють в двигун без "якщо", але; якщо насос не тримає тиск, намагається компенсувати, як пу? завдяки датчикам, і якщо не виходить, на межі досяжності, ви відправити двигун в глухий кут з оборотів не розмір нетто харчування..
    потім vabb? проблема буде? зовні, і ми будемо протистояти на припущеннях, а теза від кожного, понесені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці...зроблені випробування, викликані...насос низького ефективно..пробував до і після фільтра дизельного палива, фільтра замінені оригінальні fiat ("старі"був UFI і було 4000 км)...нічого..розібрали насос hp, витрата від pompista відповідь ? в тому, що насос не приніс...перероблений, збиті...тиску в рампі на карту до 1700 бар...все розібрали

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопці...зроблені випробування, викликані...насос низького ефективно..пробував до і після фільтра дизельного палива, фільтра замінені оригінальні fiat ("старі"був UFI і було 4000 км)...нічого..розібрали насос hp, витрата від pompista відповідь ? в тому, що насос не приніс...перероблений, збиті...тиску в рампі на карту до 1700 бар...все розібрали
    добре всі один маріо радий, що ви вирішили...
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    дуже добре!
    скільки км пробіг має автомобіль ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    92.000 км, оригінальні...тільки, що я переконаний, що старий власник (я на 2?)...він модуль на рейку...я знайшов насправді автомобіль scatalizzata і зчеплення і маховик замінені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    я б сказав так, 92k км невже мало, щоб покласти ко-унна, насос, рейку, за рідкісним винятком, отже, безпечної формі ce мав. .

у будь-якому випадку зараз ви будете радіти з картою..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    сторінок десять потоків, виявлена проблема з перших тактів, не погано

cma насос rail, так що ви можете? перерва навіть у 10000км, просто клюють трохи дизельного палива забруднений чи насичених водою. На браво 120 я випадково кілька з насосом rail маршрут, навіть у 40/50000 км.

Стр. 10 з 14 PrimaПеред ... 89101112 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •