Сторінка 1 з 40 12311 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Опитування: Ваш кращий моторного масла + будь-які добавки

Привіт всім, я хотів би запропонувати цей опитування, щоб побачити, яке моторне масло ви виявилися краще і який по-вашому ? краще? Йде завжди добре, так добавка, тефлон, наприклад?

Я використовую bardahl xtc 60 масло 5w40, на мій 147 jtd ex 115 і я набагато краще, ніж selenia, які я використовував раніше, але не використовую присадки.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    немає масла краще, існує стільки різновидів? особливостей, але завжди залежить від використання і від типу двигуна, adittivi? але gi? містяться в маслі просто знати, читати, наприклад, я нещодавно я пройшла на хімічні речовини, один х wynn's і ще недавно x Liqui Moly, які, між іншим, розливаючи в Німеччині продукти castrol, якщо ви хочете інформації, йдіть на сайт liqui moly ви можете отримати знання.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    У мене є досвід з деякими марками.

Найгірше, з яким я знайшов ? Castrol, безумовно, продукт занадто sopravalutato, я маю на увазі GTX Magnatec 10w40

Персонал був досвід з Мобіл-1 Ралі Формула 5w50, p? менше Protection Formula 0w40 і ESP formula 5w30, але я залишаю за собою право підтвердити, чому? їх було навіть провину тип двигуна...

Великий досвід на всіх фронтах, а не з Bardahl XTC C60 у всі відтінки, що так ? також gi? шар з fullerene, тобто з ZX-1.
    Зверніть увагу тільки на одну річ, якщо ви пуристів і маніяк: 10w40, не ? повністю синтетичне, але на синтетичній основі.

Завжди перевіряйте також інших виробників, чому? час тому я зацікавився цією справою, і з'ясувалося, що Bardahl тому цій градації на синтетичній основі, просто тому що? дуже важко зробити масло повністю синтетичне, яка відповідає градації...

Мені кажуть дуже добре зодіаку shell helix ultra, і, звичайно ж Motul, але я ніколи не випробувані.

Часу f? я робив випробування з frizionometro (чи як це називається) і зацікавило, я стала вивчати тест масел в мережі, зроблені за допомогою цього інструменту. Ми говоримо, що ці мої враження були підтверджені тестами, які я бачив, гірше, те, що grippava раніше, було castrol. на Bardahl відбувається під сильним тиском і добавка практично не припинявся ніколи
    Востаннє редагувалось zioweb; 30-08-2012 в 14:17
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    насправді, як я вже говорив, - ефірні масла, всіх лікують, треба добре знати особливості незалежно від марки, bardahl яких ви говорите ? був першим у світі використовувати adittivo анти зчеплення що ? сепаратор металів, молекули, використовуваної в системах avviazione я можу засвідчити, що в 90-ті роки і була зроблена одна спроба pergusa з мотоцикла, 10 обертань з цим маслом після того, як ви ? скачав всі і без олії cha зробив той же шлях cio? 51 км приблизно.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    немає масла краще, існує стільки різновидів? особливостей, але завжди залежить від використання і від типу двигуна, adittivi? але gi? містяться в маслі просто знати, читати, наприклад, я нещодавно я пройшла на хімічні речовини, один х wynn's і ще недавно x Liqui Moly, які, між іншим, розливаючи в Німеччині продукти castrol, якщо ви хочете інформації, йдіть на сайт liqui moly ви можете отримати знання.
    Я говорив, присадки, чому? bardahl виготовляє також добавка прокладки антитрения, що пу? додати масло і, що б дати ще більше? вигоди від навантажень, механічних органів.
    IP

garret
    Guest
    у мене є досвід, на bardhal xtr 10w60 ? добре, але якщо покласти під температурний стрес довго diventas води, castrol edge sport 0w40 ? погано, мабуть, найгірше, що я коли-небудь пробував, йде добре, щоб використовувати автомобілі з ходою від діда, selenia 5w30 ? ще масло від газонокосарки, може бути, я намагався масло bmw 0w40 longlife і не ? збуджує, але після 15000 км ? приготований, з року використання royal purple 0w40 і масло 5w40 з rx-10 в якості добавки на основі cloroparaffine, і, хоча я був дуже скептично налаштований, я повинен сказати, що різниця у ****llo продуктивності і зниження тертя ? примітно, гальмо двигуна зменшується дуже багато, і ви можете тягнути шию в двигун для км км без якого або провисання, крім того, гарячий silenziosit? роботи ? дивовижний, єдиний недолік-вартість, але оскільки річний пробіг не ? велика витрата, зараз st? тестування pakelo масло 5w40 специфікації c3 на punto evo mltj мого батька завжди з добавка на основі cloroparaffine, і я повинен сказати, що порівняно з selenia c'? ще прірва, silenziosit? і плавність ходу покращилися в геометричній прогресії
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    використовую mobil1 0/40, і я чудово
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я використовував той час, коли я автомобіль дизель motul V300 Power 5/40 в той час як в румунії xtr, коли я перейшов на бензин, і мені було добре
    безумовно, займає трохи, як каже гаррет в кращому випадку там за 5 тисяч км, але це і зрозуміло, ще масло і тісно для використання в конкуренції менше миль, ми за daltronte, коли за одну гонку відразу ж після того, як перше, що ми міняємо і масло
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Royal purple ? дуже добре, але ніколи не пробував.

Я вже говорив, цілком навіть roloil але не можу знайти його...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав sa80****** Visualizza Messaggio
    використовую mobil1 0/40, і я чудово
    відмінне масло, я від бога
    IP

Сторінка 1 з 40 12311 ... ОстаннєUltima

Запис