я зараз використовую pakelo kripton kt, коштує набагато більше? але ? топ-повір мені, навіть amel'порадив на c60, а ви ? виявлено погане, на жаль
я зараз використовую pakelo kripton kt, коштує набагато більше? але ? топ-повір мені, навіть amel'порадив на c60, а ви ? виявлено погане, на жаль
але, побачивши в інтернеті багато хто вважає, що масло Racing...
за ціну, замість цього я бачу навколо, у просуванні на 16 євро...? достатньо, але якщо ви dissangua
я, чесно кажучи, я ttrovo абсолютно з bardhal..***** unque, якщо, і незабаром нафта може бути анке нормальний
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
ризики прориву мембрани і після, може бути, підніміть понад 1,5 бар
P.S.
але карта у вас є впевненість у тому, що виконана за всіма правилами мистецтва ? Ви робили спроби виправити, перш ніж addentrarti в механічних змін ?
Не знімаючи нічого немає, але ми все ж таки люди, і, найчастіше, далеко від постійного, що замість нього може бути змінною, приводить нас до неправильних висновків і не дозволяє досягти цілей, або ми істотно уповільнює змушує нас йти по вулицях альтернативи зайве..
okok, то все що там я намагаюсь навіть очистити його за допомогою компресора!
на карту я йду +, що з закритими очима! ми зробили численні і різноманітні випробування та, на жаль, здається, prp моя турбіна реагувати таким чином. Реакція турбіни було в деяких відносинах краще, коли у мене ще кішки, а тепер є скат і я бачу, що скачати р? + швидко
Якщо, як дим, ви все-таки поклали добре зроблених дати 10% нафта і далі перевіряти, якщо підвищується тиск і продуктивність.
хлопці, залишайтеся в темі, дякую.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]