Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 53
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    якщо від 1.5 пік ви падає до 1.0 означає, що у вас є пружини перепускного клапана занадто м'яка, якщо поміняти привід, montandone один з пружиною-й? міцний, ви будете мати пік більше, і різниця між піковою і постійної, менше, ніж тепер, розраховує, що, як правило, є 0,2 бар різниця між піковою і постійної, отже, якщо приведе його до вас 1,5 1,3 стійкий, що не мало, я б порадив вам зняти різні крани і зробити точних робіт, приймаючи вас час, необхідний
    але пружина не може? можливо, "м'якості" за i 230mila км мого GP??

garret
    Guest
    звичайно, навіть безумовно ? за те, але турбіна вас контролюється? різноманітні ігри та можливих знос?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    звичайно, навіть безумовно ? за те, але турбіна вас контролюється? різноманітні ігри та можливих знос?
    турбіну я видалив 15 тисяч км назад і все-він навіть ігри, або краще, - це речі дійсно непомітним
    було дуже всередині (у мене 35 тисяч км парів видалені)? я помітив, що коли я ставлю регулятор/кран турбіни, на valvolina і вентиляції всередині кран/регулятор завжди утворюється р? масла, ? нормально??

garret
    Guest
    не повинні утворюватися, але якщо ? мало, не ? проблема, що змащення ви використовуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Трохи масла надходять через нього ? фізіологічної, так як завжди вдається, волочильні дошки, навіть з турбін на нові. У фіксованій геометрії ? також менш схильні до пошкоджень від куріння саме із-за відсутності рухомих частин радіальних

garret
    Guest
    про вихор, що я особисто зняв з плином часу, я не помітив масло на клапан або пробку, яка управляє перепускний, то я не знаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    не повинні утворюватися, але якщо ? мало, не ? проблема, що змащення ви використовуєте?
    використовую Bardahl XTC C60 5w40 даний з fullerene

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    Трохи масла надходять через нього ? фізіологічної, так як завжди вдається, волочильні дошки, навіть з турбін на нові. У фіксованій геометрії ? також менш схильні до пошкоджень від куріння саме із-за відсутності рухомих частин радіальних
    про вихор, що я особисто зняв з плином часу, я не помітив масло на клапан або пробку, яка управляє перепускний, то я не знаю
    цей невеликий прокачування масла і завжди, може бути, що є залишки парів масла, і якщо їх тягне, коли йде тиск??

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав dibbutz Visualizza Messaggio
    використовую Bardahl XTC C60 5w40 даний з fullerene
    прямо зараз ? все ясно, ? нафти мало, повір мені, навіть я намагався, але незабаром після цього він почав давати ознаки уповільнення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    мені дійсно рекомендував багато людей

вибачте, але ви, що масло ви використовуєте?

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •